Just a man and his will to survive

Klockan går och mörkret lade sig snabbt utanför fönstret..

SOMMAR DAMMIT, GE MIG SOMMAR!! GAH!

Så.. efter den lilla avreageringen går vi vidare.


I vilket fall, igår begav sig tre tappra själar (jag, Peter, Fredrik) ut i Sibirien för att möta upp några andra tappra själar. Flera gånger under kvällen ställde jag mig frågan: varför? Varför utsätter man sig för sådant??
Kom inte fram till något svar på frågan mer än "för att vara sällskaplig". Det är en rätt bra anledning.

För det första gick ingen buss upp till Lugnet, så det blev gång (i alltför hög takt då Richards kondition är lika uttömd som tomtens säck på juldan) till backen där vi trodde folk skulle vara, men nähe då! Där var dött som i graven så vi fick vackert traska vidare till den backe där de andra faktiskt var.
Efter många om och men hoppade även jag på en av de pulkor som fanns tillgängliga och satsade friskt på att köra in i skogen. Dessvärre nådde jag inte riktigt ända fram och slängde vid  kraschtillfället istället iväg pulkan i riktning mot skogen i något slags desperat försök att nå målet.
Värst under kvällen var dock att:
1. Allt drickbart frös till is och gick knappt att dricka = alkoholhalten i kroppen sjönk snabbare än den hann tillkomma.
2. Följa efter Peter och Fredrik på den horribelt ansträngande vandringen i ankarliftspåret mot toppen för att de ville spana in hopptornen. Visst, utsikten var fantastisk, men kändes som man skulle börja harkla upp blod och delar av lungorna på vägen upp.

När man äntligen kom hem parkerades baken sedvanligt vid datorn och jag tog mig an betydligt mer pensionärsinriktade aktiviteter som att se på "På Spåret". Gick inte riktigt lika bra som i premiärprogrammet, men skrapade ändå ihop 27 poäng, fem mindre än tvåan.
Avslutade natten mindre pensionärsbetonat med "Rocky IV". Alltid lika kul att känna hur man rycks med och kroppen vill hjälpa till med slagen mot mr. Drago.


Snart movienight en trappa upp. Är hungrig och måste till Willy:s först, så bäst jag slutar nu då det sägs att filmkompanjonerna stormar in i lägenheten runt klockan sex.


Från Rocky III. Synkar inte helt, men alternativet var ett klipp med sämre kvalité och det är nästan ännu värre.. Folk som laddar upp på youtube är sopor ibland.


Kommentarer
Postat av: Nina

Hehe, jag brukar klara mig undan rätt bra jag med.Men iHärnösand snackas de alltid en massa om alla andra,jag ha nog vart för tråkig att prata om eftersom alla alltid vetat vart jag står då jag sen jag va 14 vart flickvänstjejen.:) klagar inte heller.



Men richard va säger du??? KARRA -måste man veta va de är- karra- karameller - GODIS:D

2010-12-06 @ 01:18:48
URL: http://ninasoderblom.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback