"Bjällerklang, bjällerklang, tralalalalaaa"

Tycker absolut att denna kurs har börjat intressant, men det är extremt mycket där jag kan tillämpa "det beror på vem man är" som svarsfras. Alla är olika, formade olika. Tror jag skulle tycka det var än mer intressant om vi djupdök mer ner i varför folk blir som de blir från grunden istället för en massa antaganden om vad folk tycker och tänker.

Idag t.ex: Föreläsarn framhåller någons teorier om att medier som facebook bara är till för att visa upp en snygg fasad med statusar som "Drack en cappuccino på rivieran idag :D". Varför tog han inte också upp att det inte alls gäller alla människor? Hur många känner man inte som också visar när de mår dåligt och har en pissig dag? Kom igen liksom. Självklart är det omöjligt att ge en bild av sig själv via internet på samma sätt som om man möts i verkliga livet, men det är bull att påstå att alla bara använder facebook och liknande för att skapa en positiv/perfekt image av sig själva.

Känns lite som vanligt med en massa teorier som olika typer av "uppsatta" personer kommer med. De har en tanke och håller fast vid den, kan inte se att det finns flera sidor av samma mynt och att människor är väldigt olika.

---

För att kort gå över till ett annat ämne så gör jag även här lite småreklam för att jag fått börja blogga på studenttidningen Kelens sportavdelning. Kommer bli minst ett inlägg i veckan. Känns gött att nästan omgående få lite förtroende efter en spontan ansökan :)


Nå't att satsa på för VM 2015 i Falun?


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback