Sun's shinin'

Småaktiv dag.

Ringde först till Kopparstaden (med småtrög telefonkö vilket genererade snabb konkurs på kontantkortet) och hörde hur det funkade med att beställa nytt bredband eftersom det som vi har här nu står skrivet på människan jag ersatt och därmed försvinner i slutet av månaden då hans bindningstid går ut. Dock går det självklart inte hur enkelt som helst att bara förlänga och flytta över det hela på mig så jag fick först skriva ut ett beställningspapper (efter att skrivaren naturligtvis vägrat fungera en lång stund).
Stället dit pappret skulle skickas ligger skönt nog i Falun så jag tog helt enkelt tag i saken och tyckte det ju är smidigare om man lämnar pappret direkt. Cyklade således in till kontoret och på dem lät det inte alls så krångligt och att vi säkerligen skulle kunna få anslutning snabbt och smidigt utan något anslutningsglapp. Gött!

När bredbandsfrågan var avklarad stack jag in till nya gallerian och handlade lite kläder för en gångs skull. Handlade typ ingenting på de två åren jag bodde "hemma", men här är det annat liv. When in Falun..

Hemma igen solande på balkongen. Sämre kan man ha det.

Nåväl, aktiv dag kanske är att ta i säger ni, men mjaa. Jämför man med de senaste två åren så har jag motionerat överraskande mycket. Trodde att min kondition skulle vara lika med noll, men cyklandet är faktiskt.. rätt gött. Benen har inte protesterat än iaf.
Tog tid igår när jag skulle till friidrotten på att cykla i någorlunda lugn takt hemifrån till Lugnet (eftersom vi kommer ha några lektioner där, till skillnad från mesta tiden jag gick förra gången då allt utom "Skapa och kunskapa" hölls i Mediehuset). Blev förvånad när jag kom fram och det bara gått tio minuter.. Antingen körde jag väldigt smidigt i alla svängar och hade tur med trafiken, eller också cyklade jag snabbare än "maklig takt".
Gött i vilket fall, det innebär mindre stress på tidiga lektionsmorgnar. Fast näe, egentligen inte, jag är rätt sölig ändå, hur god tid man alltid är ute i så blir det liksom småbråttom ändå till slut. Märkligt..


Till sist: Enligt de scheman jag hittills fått så ska vi ha föreläsning den 9:e september mellan 9-12 och samtidigt inför-aktiviteten "Upploppet" klockan tio. Jag får inte riktigt ihop detta.. Supa på lektionstid frågetecken.



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback