Inga sju nycklar

Men iallafall fem! Eller tio, beror på hur man ser det.

Verkar som om fyran börjat inse hur mycket de suger och kör retro. Först "Rena Rama Rolf" (som jag iofs redan har på DVD, men ändå) och så då det efterlängtade nostalgiprogrammet "Fångarna på Fortet".
För er som inte gillade fortet när ni var små.. ja, sådana människor kan det väl ändå inte finnas ;)

Som jag misstänkte redan innan så kändes inte det nya upplägget (med nya menar jag nytt sedan storhetstiden på 90-talet, fiaskosäsongerna på 00-talet räknar jag inte) med två lag särskilt fantastiskt. Enda var väl duellen mellan Gunnarsson och Svan, i övrigt tyckte jag bara det var skönt när "Fortets Mästare" var ensamma kvar och kämpade om skatten.
Sen musiken (undantaget introt) var inte alls lika stämningshöjande som förr. Och även om Rolf Skoglund var godkänd i gåttornet så går det inte att ersätta Fader Fouras.
Och ja, intervjuerna emellan borde skippats.. förstörde flytet i programmet.
Samuelsson en stor behållning med sin humor och ständiga krossanden på varje grej han gör, men Marie Svan.. damn, stålkvinna!

Självskryt: klarade 2/3 gåtor (gift och evigheten/oändligheten) och löste, som laget, kodordet "korv".

Känns sköj att det kommer ett avsnitt så tätt imorgon, men samtidigt har man ju inget att direkt längta till i slutet på veckan som det var förr.. den tiden då fredagar var en högtidsstund är ett minne blått, eller lördagar med Bingolotto där Loket fortfarande ledde. Och söndagar med Söndagsöppet. Och riktiga barnprogram varje dag. I can go on and on, men vad hjälper det?
TV var definitivt bättre förr.

Lagen som tävlar imorrn.. Let's Dance vs. Idol.. bläsch. Jag lär kolla för programmets skull ändå, men deltagarna som var med idag är liksom bara.. tjaa.. låt oss säga oändligt mycket bättre.

Nu kollas Timeout, inte fel det heller, säger mannen som i princip aldrig kollar på TV nuförtiden.


1990

 

2010


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, var ni pirater hela tiden eller vadå? xD



Tjaa.. jag tycker helt enkelt att den inte var så bra. Heh.



Precis, antagligen kommer jag göra det så småningom.. men inte än... iiiinte än.



Fett tuffa Hässelbyborna är. Måste vara för att jag bor här. Wooohooooo



Hm, det kanske kan stämma! De är faktiskt lite lika. Jag älskar dvärgarna :D Och jag klarade också 2 av 3 gåtor.. och "korv" ;D Vi är sjukt mycket smartare än dem.

2010-08-23 @ 22:31:02
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback