Is time really on my side?

Några dagars ledighet kvar (eller vetandes ledighet iallafall, måndag har jag tom medan det är jobb på tisdan) och de lär inte fördrivas i någon rasande takt direkt. Har sovit bort typ tre dagar i rad nu. Har tappat lusten lite halvt för fm också och då finns det inte så mycket mer kvar att göra här nere denna årstid. Se på film möjligtvis, men det blir solo eftersom herr Erik är anti-film-mannen (galning).
På tal om herr Erik så har jag inte hört ifrån honom än idag. Hmm, i och för sig påstod han igår att han var typ pank på mobilen, men ändå.. Jag får la stylta bort så småningom.

Synd att inte vädret kan göra den gyllene kombinationen (sol och ingen blåst) istället för de två irriterande (sol och blåst eller grått och ingen blåst). Idag är det sol och lite blåst som gäller. Bah.

Frukost snart kanske..? eller är det någon idé när man ska käka tacos hos herr erik så småningom? Vi får se.

---

Bara en knapp vecka kvar tills jag ska ha bestämt mig om min framtid för andra gången i livet. Vad ska man välja? I mean really! Vad ska det bli? Senaste grejen jag kollade på var också den i Falun som typ mediaansvarig inom idrott. Men.. det är inget lätt beslut direkt. Jag måste brinna för det, det måste gå att få jobb inom det (en detalj jag verkade ignorera när jag valde ljudteknik) och jag ska klara av det.
Det var grymt mycket lättare att välja första gången. Då hade man ingen koll på hur det såg ut i landet typ (nu har jag ju rest runt till alla möjliga hålor med tåg) och inga fördomar mot städer, man visste inte hur arbetsmarknaden såg ut och fungerade, man visste inte vad plugg i högskola innebar. Kort sagt var allt som en öppen bok! Nu har jag en massa erfarenhet och jag kan inte påstå att det är något större plus att ha. Hellre en oskriven bok som man får fylla själv än en som redan är klottrad i så att man måste sudda!

Näe, nu kan jag inte sitta här längre.



Kommentarer
Postat av: Sofia

Joo, men jag antar att det skulle bli så för mig också, hur osannolikt det än låter. Haha, fett med skoj :p Humortal gillar vi! Neej, sånt är inte roligt alls... jag är übersämst på det. Hehe, om man måste välja så är väl diskussioner med m&p roligast... :=



Hahaha, du ska vara VÄLDIGT glad för att du inte läste längre... iofs så har jag tyckt att B-kursen varit svårast hittills... var ett stort hopp från A.. men ändå. Just nu är jag på matte D, ska börja med E i höst... frivilligt, alltså. Meritpoäng (Y)



Hmm.. ja då kanske det inte är så konstigt att jag missat de två.. men Utan dig har jag säkert hört, bara att jag inte vet vad den heter :) (SPOTIFY!)



Höhöö :D Jag skrev först " spotify ", men kom sen på att det inte funkade... möhk.



Och jo, jag har hört den! :D

2010-04-08 @ 19:08:11
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback