Demoner i huset, mitt på da'n?

Imorrn är sista dagen att ansöka, men jag ska ha klart det idag, en dag FÖRE deadline för en gångs skull. Jag är ju annars ganska känd för att lämna in prima arbeten i sista minuten. Varför lämna in något direkt och sen sitta och rulla tummarna? Är det inte bättre att slappa först och sen ta tag i saker när det verkligen börjar bli allvar? Jag har sagt det förr, att jag arbetar som bäst under pressad tid som jag får planera själv.

Vad göra mer idag då? Mja, säg det?

Just nu hörde jag konstiga ljud i huset. Nå'nstans utanför mitt rum. Lät ungefär som i skräckfilmer ni vet när man hör konstiga viskande demoner/själar/spöken/andar prata. Och nu hörde jag nå't mindre muller! Vad är detta? Finns bara en förklaring: kattfan. Ska genast gå och undersöka så hörs vi så småningom.. Hoppas jag..

Mystiskt..


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jo.. men är man bombad i huvet så är man... tyvärr.



Jaa! Det var faktiskt några av de jag inte trodde på alls. Hehe. Hm.. jag är glad att 8 och 27 stämde. Och sen på 29... hahaha.. asså, grejen är att jag har lite svårt att förstå mig på tjejer som tänker så. Att den andra skulle förstå vad man egentligen vill om man bara säger "Nejmen oj vad den glassen såg god ut".. det är konstigt. Så där tänker väl jag som killar.. it's a statement yao.



Joo, jag tycker precis samma sak. Texten är inte den bästa, och jag gillar inte heller allt i Who says, men de är sjukt sköna att lyssna på :D Speciellt om man nästan sover. myyyys



Exakt :p Jodå, det blev hopperi! Även om jag egentligen skulle ha pluggat. Får göra allt nu istället... 85 ord och ett tal ska pluggas in, och en labbrapport ska göras tills imorn, greeejjjt (Y)



Hur går det själv? Vad ska du plugga för nånting nu då:D?

2010-04-14 @ 18:09:56
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback