En massa frågor och svar om herr Richard.

Malmö fick på tasken och IFK hakar på AIK:arna efter 1-0-segern på Swedbank Arena. Göttans! Samtidigt Förlorade såväl Hammarby som Djurgården och det ser riktigt komiskt ut i bottenstriden, haha..

Nej, nu ska jag sluta att vara elak och gå öve till VM-playoffslottningen som hölls idag. Ryssland-Slovenien, Portugal-Bosnien, Frankrike-Irland samt Grekland-Ukraina var resultatet av denna lottning. Helt klart önskar jag att Ryssland, Bosnien, Irland och Ukraina tar sig till VM. Äckel-Portugal vill vi inte se och Fransmännen kan gott missa. Slovenien är långtifrån lika roliga att se som Ryssland och detsamma gäller för Ukraina kontra Grekland.

---

Var och lämnade tillbaka kameran jag fick när jag fyllde år, Olympus FE-3010 för övrigt (köp den INTE), och sitter och klurar på vilken jag ska köpa istället. Gärna en som tar bättre bilder än den gamla jag har sen fem år tillbaka (vilket inte var fallet för Olympuskameran som bara blev otydlig). Nåja, hinner jag inte hitta en ny till på lördag då det är kryssningsdags så för den gamla batterikäkande saken duga.

---

Såg på "Fucking Åmål" inatt igen för femtioelfte gången. Var längesen jag såg den nu, men den går faktiskt inte att tröttna på. Det går inte, aldrig.

---

Näe, men vafan, varför inte lite Richard-fakta med hjälp av ett formulär jag hittade?

Lovar du att vara ärlig? Självklart, cross my heart and hope to die

 

Du heter: Lars Richard Borgar Björkman

 

Smeknamn: Björkman vanligtvis. Andra namn som använts ibland under åren är Sacramento, Rockarn, RicKahn, Richie t.ex.

 

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Många. Varierar. Finns liksom en hel del att välja på. Men jag kan vara rätt blödig ibland. I yngre tonår var det iaf helt klart "Whirlwind" med Broder Daniel. Nu blir det mer åt Kent-hållet kanske.

 

Beroende av: Humor, fotboll och musik. Kärlek såklart, men det är liksom en självklarhet i min värld.

 

Vad tror folk om dig?: Ingen aning. Tror? Konstig formulering.. de tror väl att jag är en rätt småblyg person, men har svårt att alltid förutse vad jag tycker eller ska göra. Det finns en spontanitet och oförutsägbarhet inom mig som jag tror kan göra att folk inte alltid vet vad de ska tro :P haha.. Mycket tydligt och okomplicerat svar.

 

Stämmer det?: Förmodligen. Det sista där, att folk vet inte alltid vet vad de ska tro, är nog nyckeln. Svåra frågor detta.

 

Vad får du oftast komplimanger för?: Att jag är en bra lyssnare, kan muntra upp och finnas där. Och sen att jag är trevlig och rolig, lite så'nt :)

 

Vad säger du för att imponera på någon?: Genom att vara mig själv? Försöker aldrig avsiktligt imponera/skryta. Har jag vart på något fräckt event eller så så säger jag det bara för att berätta det liksom som en rolig händelse.

 

Hur imponerar man på dig?: Genom att vara sig själv såklart. Ärlighet, humor, vara avslappnad, trevlig, osv är alla egenskaper jag värdesätter.

 

Brukar du skratta för dig själv?: Brukar och brukar. Jag står ju inte på busshållplatsen och börjar asflabba helt plötsligt. Men sitter jag t.ex. och ser en kul film eller läser nå't kul så självklart.

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jag tar alltid bort de senaste jag fått.. men det var nog Erik som undrade vilka Ukraina mötte i VM-playoffen.

 

Var bor du?: Kungälv

 

Trivs du där?: Jadå, men man har ju vuxit upp här liksom. Inget ont om Kungälv, men har man flyttat en gång till ett så mysigt ställe som Falun så känns det inte jättemotiverat att tvingas flytta hem igen. Men visst är det fint här.

 

Äger du några converse: Ja, ett par. Inte "äkta" men den stilen så typ ja, ett par svartvita köpta i Tyskland i år faktiskt.

 

Sprit, cider, vin eller öl: Ja tack, men helst öl.

 

Brukar du bli för full: När det hänt har jag bums gått och lagt mig. Men brukar? Nej, bara tillräckligt.

 

Är du allergisk mot något: Nix

 

Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Richard!"

 

Antal timmar sömn inatt: 9, dvs alldeles för många. Sex ska det vara.

 

Brukar du komma i tid: Nästintill alltid.

 

När mår du bra: När jag känner mig trygg och glad. När alla problem bara bleknat bort och det just i stunden bara känns underbart.

 

När blev du fotad senast: Igår med en, hör och häpna, gammal vanlig kamera! Ni vet, en så'n där med rulle i. Min gamla till och med! Säkert fem års kort på den. Men nu är det bara ett kvar att ta, sen är det bums till framkallningen.

 

Hur känner du dig nu: Vet inte riktigt. Rätt avslappnad, sofistikerad med en liten skön segerwhisky efter kvällens match.

 

Vanligaste färg på dina kläder: Grönt och svart, blåa jeans.

 

Vad tycker du om fötter: Fötter kan absolut vara vackra, precis som andra kroppsdelar. Pratar nu främst om motsatta könets, självklart.

 

Vad saknar du: Ett fast jobb, egen bostad, flickvän. Smådetaljer sådär ;)

 

Hade du en bra kväll igår: Jao, moster och hennes man samt mormor var här för att pappa fyllde år, så jodå. Att försöka somna om på morgonkvisten när pappa drar på Lars-Kristerzskivan han fick av mig på högsta volym var dock inget som gjorde att piggheten på kvällen direkt låg på topp.

 

Favoritdryck på morgonen: Jag sover på morgonen.. men när jag går upp blir det varm choklad.

 

Rakar du benen: Eh..nej?

 

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 5-6..

 

Är du blyg?: Ja, men det blir ju bättre med åren. Som liten var jag allt annat än blyg, men sen plötsligt så.. sen i Falun gick det bättre igen :) Men visst är jag fortfarande blyg i många avseenden.

 

Sysslar du med någon idrott: Teoretiskt, ja :P Har rätt bra koll på fotboll som nog inte undgått någon. Men rent aktivt är jag rätt oaktiv.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Varför skulle det inte finnas?

 

Har du spytt offentligt: Yes, har hänt. En gång utanför kassan på B&W i Borås t.ex. Var väl kanske i 12-årsåldern? Bläsch. Försöker oftast göra allt för att undvika det.

 

Är du nöjd med ditt liv: Mja, bra familj, vänner och så, men som jag sa förut så finns det några detaljer jag saknar.

 

Är du bortskämd: Jag har en familj som älskar mig och ställer upp för mig, har fått mycket av det jag vill i livet, men bortskämd? Nej, det vill jag inte påstå.

 

Vad gör du i morgon: Sover, går upp, vet ej, kollar Champions League. Några förslag?

 

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Tuva Novotny, Kitty Jutbring osv. De som vågar vara sig själva utan att skada andra och inte viker sig för töntiga modetrender eller annat tjafs.

 

Vad längtar du till?: Sommaren såklart om inte tänker här och nu. Alltid sommaren, allt är alltid bättre då. Annars närmast till kryssningen i helgen :)

 

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Absolut. Försöker man vara oäkta är man inte min vän, så enkelt är det.

 

Vad använder du för shampoo?: Om jag köper själv blir det oftast Head & Shoulders, annars bryr jag mig inte så överdrivet. Tar det som finns.

 

Hur gammal är du: 23

 

Tycker du om någon just nu: I vilket avseende? Tycker alltid om folk.

 

Gröna eller röda äppeln: De gula, som fanns när jag var liten och sen bara spårlöst försvann :S

 

Gillar du golf: Att spela ja, det är helt okej. Har ju t.o.m. hållt på med det en gång i tiden.

 

Vilken tid gick du upp idag: 15.00... På tok för sent.

 

Har du sovit i din egna säng inatt: Yes

 

Har du strumpor på dig nu: Japp. Barfota fryser jag bara.

 

Är det okej att gråta: Såklart det är.

 

När grät du senast: Inte grät, men lite tårögd inatt.

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jubla! Sen betala studielånet och bestämma om jag skulle starta ett företag eller plugga något nytt.

 

Bär du glasögon eller linser: Ja och ja. Linser när jag är ute typ och sen om jag bara är hemma o slöar nå'n dag så blir det glasögon. Föredrar helt klart linser.

 

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Absolut inte. Bryr mig inte det minsta. Det som man gillar själv och är snyggt ska man ha, sen skiter jag fullständigt i vilket märke det är.

 

Har du piercing: Nepp

 

Vill du gifta dig: Någon gång, absolut

 

Vill du ha barn: Det vill jag också, när tiden är rätt

 

Solar du ofta: Njäe, kan jag väl inte påstå. Händer väl på sommaren, men blir rätt snabbt rastlös.

 

Är du bra på att laga mat: Ganska, speciellt om jag lagar med någon annan. Är skittråkigt att laga själv.

 

Är du flygrädd: Aldrig, älskar att flyga :)

 

Hur vig är du: Jag är mer smidig än vig. Är inte direkt Veronica Wagner, men absolut inte klumpig heller.

 

Är du musikalisk?: Det tycker jag. Jag svarar ja.

 

Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk oftast. Men en kall öl på sommarn är svårslagen också.

 

Vilken är din favoritglass: Det var en som hette "Joker" på slutet av 80- början av 90-talet, men den tog GB bort. Så nu är det "Tip Top" som också fanns då, försvann, men sen gjorde comeback.

 

Vilket godis tycker du bäst om: Choklad, chocklad och lite choklad på det.

 

Tror du på ett liv efter döden: Jag vill tro på det.

 

Tycker du om sushi: Gott och nyttigt.

 

Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn på bio, hemma blir det oftast att jag gör några mackor istället.

 

Har du tandläkarskräck: Njet, är luttrad av alla tandläkarbesök sen man hade tandställning i tonåren.

 

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, definitivt.

 

Vilken ögonfärg har du: Grönbrun

 

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, men det var längesedan..

 

Biter du på naglarna: Nope

 

Röker du: Nepp, kan knappt feströka längre heller. Hände rätt ofta när man var i tonåren, men nu mår jag bara illa om jag försöker. Fast det är ju bara bra :P

 

Hur ofta tränar/motionerar du: Hrrm *vissel, vissel* Det blir någon promenad ibland, och några situps? Försöker hålla mig hälsosam ändå. Varje gång jag börjat gått upp tränar jag ner mig till runt 70-71. Just nu är jag på 73, som mest någonsin har jag legat på 78, men det lär inte hända igen. Käkar ju knappt godis längre t.ex.

 

Senaste 2 låtar  du hört: Donkeyboys - "Ambitions" och Lars Winnerbäck - "Vi ska åt samma håll"

 

---

 

Herrejäklar, det var ett antal frågor det där! Några ganska utlämnande men vafan.. lite får man bjuda på ibland.

Någon kommentar på något? Jag står för allt :)

 

Auf wiedersehen for now!


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback