Lev med det

Ja, någon gång kanske jag kan leva med det. Men fan inte nu. Mera skit i ett skitår, tack så mycket, tack tack, o tackar allra ödmjukast! Salt i såren, jajamensan, hela saltlagret är snart uttappat i mina själsliga sår, men inte fan kommer något som försöker rädda det? Nej då. Jag drar in det jag kommenterat på facebook för att sammanfatta tankarna om slutet på guldstriden:



Richard Björkman
Richard Björkman Det tråkigast spelande laget (italienarna AIK) mot det roligast spelande laget (spanjorerna IFK) tar tyvärr hem guldet. De vann inte på nå't orättvist sätt, men ändå. Det onda segrar mot det goda. Det är faktiskt så det känns. Verkligheten upprepar sig även i fotbollen.

Richard Björkman
Richard Björkman
Okej, ondska är lite starkt, men jaeeeh...ja e inte bitter!

Henrik Lundbjörk
Henrik Lundbjörk
Håller med om ovanstående resonemang. Själv är jag dock väldigt bitter...

Richard Björkman
Richard Björkman
Inte jag! Inte alls! Och jag är aldrig ironisk heller. Nej då.. Ser man på det rent krasst så borde AIK avgjort allt för längesedan eftersom de inte haft några skador i princip. Men de har klantat sig och vi har spelat med hjärta och själ och spelat över vår förmåga många gånger.. Nästa säsong, med allt detta i bagaget, kommer vi ha en jävligt bred trupp.
För övrigt är det bara en enda AIK:are jag unnar guld, och det är just Tjernström. Och han är inte ens stockholmare.. säger en del..
Henrik Lundbjörk
Henrik Lundbjörk
Jag kommer med största sannolikhet att tänka likadant om ett tag men just nu är det bara depp

Richard Björkman
Richard Björkman
Mm. Inget att tillägga där egentligen. Det blir minst en whisky i vilket fall. Jävla skitår.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback