Writing from Olofsbo!

Här i sommarstugan finns det ju ett otrooooligt internet! För fan, vi har ju 56k-modem här! Så för att vara både ekonomisk och inte riskera onödiga oväntade nedbrytningar av nätet, så skriver jag detta i word innan jag kopplar upp och klistrar sen in skiten i bloggen.

Igår hände inte speciellt mycket mer än att jag fick ett mycket trevligt samtal från en viss radioansvarig person för bl.a. Eskilstunas lokalradio. Så tro det eller ej, men på tisdag ska jag ta en liten tripp till Eskilstuna över dagen för att bekanta mig med omgivningarna ;)
På natten igår hamnade jag vid ett gammalt avsnitt av en av de dokusåporna jag totalt dissade vid tiden den gick: Big Brother, från 2002. Fan sicka töntar! Haha. Det känns verkligen som så extremt löjliga attityder alla hade. Verkligen pasande för tiden, tidigt 2000-tal! Så kul att höra snacket..verkligen überbarnsligt. Knappt högstadienivå. Och miljöerna de vistades i, ”huset”, så B! Fattar egentligen inte varför de visar repriser på så’nt, men ändå lite småkul måste jag motvilligt erkänna.

Idag blev det en del öl och grillande med familjen. Snackar telefon med Erik nu om Jamaicanska ligan i fotboll. Spännande va? Vad som händer sen står skrivet i stjärnorna denna underbara röda dag år 2009.

Tjo!

Kommentarer
Postat av: emma

jag har startat "veckans blogg" på min blogg idag, vill du vara med så är det bara att säga till! Priset är att du blir länkad under ´länkar´ i menyn på min blogg i en vecka eller en månad, har inte bestämt mej ännu:P

2009-05-21 @ 21:26:27
URL: http://askerkling.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback