Växeln, hallå

Jag och Erik pratade om olika typer av mobilabbonemang häromkvällen och han beklagade sig över att jag inte hade Comviq Kompis så att jag kunde ringa honom gratis. Problemet med Comviq Kompis är ju bara det att sms och ringa till andra användare än de som har just Comviq blir dyrare. Dock tyckte jag själv att det var på tiden att jag bytte till den andra prisplanen inom Comviq Kontant Standard. Den jag haft sen jag skaffade mobil var sådan att man fick bonus när man blev uppringd, medan sms och att ringa själv blev dyrare. Nu blir jag inte uppringd lika mycket längre som jag blev förr och det kommer garanterat löna sig att byta prisplan.

Problemet var att det ju var skitlängesen som erbjudande om byte kom så det fanns inte info nå'nstans om hur man skulle "byta upp sig" vare sig på Comviqs eller Tele2s hemsida. Förmodligen är jag den enda i världen som fortfarande har den gamla prisplanen och kanske därför som det känts som att det blivit dyrare och dyrare för varje år att skicka sms och ringa, eftersom jag är den enda som tvingar Comviq att hålla bonussystemet aktivt.

Till slut slängde jag iväg ett mail till kundtjänsten och nu idag så vips så var det ordnat! En stor börda har fallit från Comviqs axlar och de kan äntligen montera ner allt vad gammal prisplan heter. Tänk vilket firande de kommer ha på kontoren!

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Snällt mot comviq att byta också... ;oP

Jag har själv comviq kompis sms. :o)

2009-05-18 @ 22:17:18
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: Sofia

Haha, så BRA då!

Jomen precis, jag är förlåten. GRYMT förlåten :D Jag kanske också blir en riktig Jönssonligan-nörd nån vacker dag. Vi får se, vi får se...

Japp! Det har man märkt att det finns :)

Öh, exakt! Det var så jag tänkte. Hihi, JA! Robert Gustavsson :D! Bästelibästigast. Så trevligt att du gör... eller något. Den känslan är väl allt annat än trevligt, kanske.

2009-05-19 @ 19:56:55
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Öh.. kom inte min kommentar?

2009-05-19 @ 19:58:09
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback