Fotbollsplaner? Ja tack, men först framtidsplaner!

Planerandet av sommaren är i full gång! Illusionerna om att hitta ett passande jobb ligger lite i bakkant nu, helt enkelt för att jag inte orkar fokusera huvudet på negativa saker hela tiden, det får liksom finnas en gräns någon gång. Så nu tänker jag allt mer på de positiva saker som jag kan få ihop i sommar istället.

Tre saker är det främst som ligger i blickfånget:
-Roadtrip
-Midsommar
-Fokusåterträff

Den första punkten har hittills hakats upp av några punkter såsom var man ska få tag i en bil och när de tänkta färdkompanjonerna är lediga. Bilfrågan kan nu närma sig en lösning då ett lån av mammas kanske, kanske kan bli aktuellt. Ursprungligen tänkte jag helt enkelt köpt en egen, men i takt med att ekonomin gått utför så har jag lagt ner de planerna.  Ska jag ha en bil så ska det inte vara första bästa skrothög från Hederlige Haralds Billighetsbasar.
Vad gäller ledigheten för övriga deltagare så är det egentligen bara en jag är helt säker på i nuläget, men det är inte bråttom med informationen än direkt. Detta ska nog lösa sig!

Andra punkten skulle vara underbart om den gick att upprepa i föregående års anda. Midsommaren på Malö -07 var finfin, men även förra årets grabbiga tillställning i Olofsbo som gick i limens tecken! Den här punkten har jag dock inte tagit upp med någon än, så det kanske börjar bli dags snart. Jag är ingen person som gillar att vara ute 635 dagar i förväg, ska något hända så ska det hända relativt snart från att idén kommits på helt enkelt.

Sista punkten går långsamt framåt, de flesta är på tanken med en återförening och ett datum har nu också föreslagits så det är i skrivande stund bara att invänta svar från alla intresserade.

Med andra ord är det flera projekt som är igång och massor att se fram emot! Förutom dessa tre punkter så är det ju helt enkelt sommar och det är alltid positivt :) Dessutom ska jag på U2 med Henke, vilket lär bli en stor upplevelse. U2 är inte ett av mina mest sönderlyssnade band direkt, men de är absolut bra och att se dem live är liksom något man bara vill uppleva någon gång i livet.



För övrigt hoppas jag Barca spöar skiten ur Chelsea ikväll.


"Även de mörkaste moln löser till slut upp sig"


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback