Snart match!

För några veckor sen så ringde pappa från jobbet och undrade om jag och Linus ville haka på honom och några från hans jobb för att se IFK-MFF. Linus är ju inte direkt en fanatisk supporter om man säger så, men jag jublar inombords. Faktiskt bara andra gången jag får besöka den underbara nya arenan, men nu på sittplats. Kommer självklart never slå den glada påsken mot Djurgården, men ska bli skitkul. Synd bara att inte Henke kunde vara hemma, men blir en upplevelse att gå på fotboll med ett gäng 40-åringar (och pappa 63 haha..).
Som sagt bryr sig inte Linus överdrivet. Han har en gång i tiden uttalat några vaga sympatier för ÖIS, men det örat lyssnar jag inte på. Pappa är bara allmänt sinnesförvirrad och håller på Elfsborg, men så är han ju född i Borås också så det får la vara acceptabelt ändå.
Låt oss hoppas att de andra från pappas jobb har lite mer klubbkänsla så jag inte står där och svär för mig själv som ett ufo i "vår grupp" :P (fast lär nog inte finnas brist på folk att överröstas av ändå så, haha..)

Fortfarande inte hunnit bli nå't nervös över Eskilstunaresan, men det kommer la imorrn innan jag kommit på tåget, som vanligt..



Kommentarer
Postat av: Sofia

Nejmen hejsan :D!

Jaaa, def! Fast jag vet inte.. det där med Robert... om allt det han gjort är bättre än allt Johan Glans gjort... tveksamt, höhö. Men det kanske är som du säger... HUMMM...

Hehe, jahopp! Kände jag inte igen.. det enda jag sett är "min sjungande koreanska adoptivpäron! ... take a walk on the wild siiideee"

Ajo, jag vet.. en liten svacka, kan man ju hoppas. Vi får se hur det går, tillslut...

2009-05-25 @ 23:09:36
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback