Dilemma

Ja, att inte kunna välja alltså. Käre Marcus är ju annars nestorn på detta, och även en annan dam, Sofia, jag lärt känna lite smått påstår sig vara en baddare på velighet. Men nu är det allt min tur för några sekunder i rampljuset! Det otroligt viktiga och stora dilemmat som ingen kommer hinna kommentera på förrän jag ändå lyckats valt själv är: Vad ska jag se på för något snart? Alternativen är den underbara filmen "Masjävlar" eller Emil i Lönneberga. Fan vet alltså.. Får nog grunna på det ett tag till. Det är lika svårt just nu som att välja vilket av årens schlagerbidrag som suger mest.

Ah, visst älskar man lyxproblem? "Vilken film ska jag välja?!" åh nej, världen går under haha..men vafan, man kan inte ta ALLT på allvar HELA tiden. Vad ska man då leva för? Ska man leva hela sitt liv för att vara en prydlig person som gör exakt som alla förväntar sig och tycker utan att ha någon som helst egen vilja? Anpassa sig exakt efter det som omvärlden tycker är "normalt" eller "rätt"? Nähää du..never. Man ska sköta sig, ja absolut! Man ska inte jävlas med andra över gränserna, man ska inte förstöra andras saker osv. Men man ska våga leva. Man ska våga vara sig själv. Man ska våga skita i att "aa, men asså typ den där låten tycker han är populär så då måste den ju va det!!".
Man ska våga.

Jag börjar tro att jag har en småskalig fobi för att ringa till okänt folk. Eller har trott det ett bra tag rättare sagt. Såfort jag ska ringa till nån okänd som jag inte kan sätta ansikte på, då känns det med ens extremt osäkert och jobbigt. Går mycket hellre fram till någon och pratar in person än att ringa nå'n okänd nisse. Jag vill veta vem det är jag pratar med, hur den personen ser ut och agerar. Man kan inte tolka mycket ur en telefonlur. Bara om man känner personen väl sen innan, då är det en annan sak, kan sitta i timmar om det är så med rätt person.

Näe, lite mer velande blir det allt, nu flög ju tankarna iväg på så mycket andra resor så det ursprungliga dilemmat flög all världens kos! Haha, ja så kan det gå..

Njuter av min ännu kalla Newcastle och grunnar lite mer över allt underbart som finns i livet.

Tjo!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback