Back from E-tuna

Sov bara två och ½ timme inatt. Inte pga nervositet, den infinner sig nämligen alltid enbart i bilen/bussen på väg till tåget ända tills jag kommit in och satt mig på min plats. Nej, två och ½ timme pga att min kropp inte är omställd för att gå upp klockan mord på morgonen. Således är det ingen idé att lägga sig och försöka sova ca 11-12, då jag ändå bara kommer att ligga och se ut som Kalle Anka på julafton när han får ryck i slutet av sin fotografiska expedition. Visst kunde jag "ställt om mig" i en vecka, men det känns inte värt att göra för en ynka dag när jag ändå mår skit mellan kl 6-10 om jag går upp då. Tro det eller ej, men jag föredrar faktiskt att må bra! När det blir dags för jobb hela juli på SR i Eskilstuna så kommer jag dock ha ställt om mig. Jo, jag sa jobb, ni läste inte fel! Jag har juli fulltecknat :) Fatta, äntligen efter över ett år av nada jobb och tomhet så har jag fått chansen. Hoppas inte de lastar på mig typ det svåraste som finns bara, för så orostig är jag icke. Men han som anställde mig har koll på förutsättningarna så jag litar på att jag ska klara av det efter min första vecka som är en sorts introvecka.
Gjorde egentligen inte så mycket där mer än hälsade på några pers och såg hur allt var uppbyggt och lite hur en av sändningarna fungerade. Diggade inspelningsstudion de hade, den såg lite ut som den i Falun, fast lite mindre än hälften så stor så där trivdes jag direkt. Efter lunch och lite småprat till med han som anställt mig så lämnade jag stationen och strosade runt i staden i ett par timmar. Eller strosade runt, satt mest och lapade sol på torget.. :)

Är äckligt sliten i kroppen nu när jag kommit hem igen. Imorrn blir det inte roligt om nå'n väcker mig, så mycket kan jag väl säga..

Sooommar, soooommar, sommaaaaar!


[Efter upprepade påtryckningar från flera håll så har jag nu ändrat storlek på texten. Dock innebär detta att det på min stationära dator ser för jävligt ut eftersom den inte har det typsnittet. Jag har istället en gigantisk arial, men man kan ju inte få allt här i världen]

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Grattis!!! :o)

2009-05-26 @ 21:17:46
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: Carl-Filip

Grattis!!! Lycka till!!!! :o)

2009-05-26 @ 21:18:07
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: Carl-Filip

Grattis!!! Lycka till!!! :o)

2009-05-26 @ 21:19:04
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback