70 passerade inlägg

Det ni, det kunde man inte tro för något år sen när bloggen var färsk och typ död. Men jag bättrade mig (om man nu anser att det är en bättring att sitta och skriva en massa blogg).

Grå och trist dag, hoppas att det förändras ytterst snart. När man inte har sina närmsta vänner i ständig närhet så tenderar vädret att påverka allt mer. Så ser jag det iallafall. Med de personerna runt sig så kan man ha kul fastän vädret suger, vare sig man bara sitter och tjôtar eller hittar på nå't mer aktivt. Msn funkar, men bara som ett sämre substitut. Lite som att onanera; det är helt okej, men man vill hellre ha sex.

Funderar annars nu mest på vilken film jag vill se. Försöker hitta "Hälsoresan" faktiskt, inte för att det är direkt världens bästa film utan för att det är lättsam underhållning och en film som jag inte sett på länge. Är man en sucker för svensk film så är man.

Jag blir annars bättre och bättre på att undvika mörkare tankar. De uppstår, som hos vilken normal människa som helst, men jag har lärt mig undvika dem bättre och bättre. Är det ett tecken på mognad eller bara galenskap? "It takes a fool to remain sane" framstår fortfarande som en av de mest intelligenta låttextrader som skrivits.

Ooh, hittade filmen! Bara att hoppas att det går någorlunda snabbt.

Har funderat på saker man kan använda sin lediga tid till. Skulle kunna börja göra någon form av diktsamling. Varför inte liksom? Problemet är att man inte kan göra både roliga och allvarliga dikter. Det får bli antingen eller. Och det är lite synd eftersom de roliga såklart är roligare att göra, medan de allvarliga också måste få komma fram ibland, går inte att trycka tillbaka en sida hur som helst. Kan ju iochförsig göra både och parallellt och sen välja. Nåja, jag är bra på att komma på projekt som sen rinner ut i sanden eller skjuts upp på obestämd tid. Utan deadline är det ju liksom whatever.
Jag saknar skolan, yes I do.


Jag tänkte tagit en annan låt egentligen, men då den inte fanns på tuben så duger ändå denna bra. Var längesen jag hörde igenom skivorna..


Nu blir det film!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh, smålänningar :D:D Hm, göteborska... jo, okej. Lite plus! Den kan vara lite gullig också, minsann.

Jo... det är ju sant förstås, hehe. Så isåfall är vi bara bra och vackra :)? Fast jag kanske nöjer mig med det. ... kanske.

Hmm.. har jag inget minne av, att jag sett den. Fast jag borde gjort det... Jönssonligan ju... hummmm...

Men det är trevligt med dikter :D!

2009-05-09 @ 16:54:50
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback