Das Buch

Mer än en tredjedel läst! Det går framåt och jag följer händelseförloppet med stort intresse. Dock fick jag avbryta läsandet i ca 40 minuter för att fixa Linus present. Det kan ju liksom vara bra att förbereda lite och inte hipp som happ överräcka nå't utan tanke. Det är liksom något jag alltid tänker på när jag ger presenter; att det finns en tanke bakom. Själva presenten i sig blir liksom mycket mer rolig att få då (skulle jag själv tycka i vilket fall) än om man bara ger något t.ex. för att det är dyrt, eller för att det är populärt. Jag kan inte ge bort en parfym som luktar skunk med motiveringen "jojomän, den kostade allt en hel del!", enda undantaget är om personen som får den verkligen bara brinner för dyra saker, men sådana personer vet jag i nuläget inte om att jag är bekant med.
I vilket fall så bestod "fixandet" i detta fall av ett sorts grattis-kort jag snabbt byggt ihop. Ifall min kära bror av någon anledning får för sig att vakna upp nu mitt i natten och läsa min blogg (sanningshalt sisådär 0,004% men ändå) så avslöjar jag inte mer än så.

Nu ska jag fortsätta med boken. Den SKA bli färdigläst till imorgon (läs: idag) kväll. Tänk vad effektiv jag kan vara om jag har ett mål/är under press.

Tata!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback