Jag tog studenten, fy fan vad jag var bra

En gång i tiden alltså. Eller ja, låter som jag är 75 år, var ju faktiskt bara fyra år sedan. Jag gjorde som jag funderade på i föregående inlägg, begav mig, tillsammans med Linus, in till stan för att dels handla, dels få en upplevelse av alla glada studenter. Är underbart att se så många så glada. Men visst saknar man den dagen själv, det gör man. Och den dagen är man jävligt bra, så är det bara.

I övrigt shoppades öl och lite grillvänliga spett inför morrondan. När man skulle ta sig ut från parkeringen tog det däremot ett tag. Första gången jag fått sitta i riktig kö faktiskt. Lärorikt det med! Tror jag har ärvt pappas sätt att smidigt ta mig fram i så'na situationer. Det bådar gott inför roadtripen!


Snart matlagning. Blir något med bacon inblandat iallafall, men längre än så har jag inte kommit i planeringen. Alltid blir det nå't! Jag är kanske ingen Gordon Ramsay, men laga mat det kan jag helt okej.

Någon mer än jag som är själaglad över att SVT sänder en gammal fin 90-talsserie som "Sjukan"?

Träffade också på en gammal bekant på stan, Linda. Det var fan inte igår! Lika glad, söt och sprudlande som vanligt. Hann inte se vilken blå tröja hon hade på sig, men den var fasligt lik den vi hade när jag var med i blåsorkestern. Men inte kan hon väl fortfarande vara med där..? Gamla minnen! Känns som evigheter sedan. Jag var ju trots allt en otrolig saxofontalang en gång i tiden, jovisst! Rena rama Mozart, fast på sax! Eller inte, haha..men jag funkade i en orkester iallafall.

"Tuuutiluren, fiiick Sveeen-Åke! Och alla dom andra fick en turbo!"


Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Grillning är något jag saknar oerhört mycket!

2009-06-07 @ 22:53:12
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback