In med bollen i mål!

Snart kommer Henke, landskamp om några timmar, ölen är kyld, vädret blir finare och finare. Kan det bli mycket bättre? :)
Tippar 2-0 till kära Schweden ikväll. Skulle gärna skrivit in en större segermarginal (jag tror inte danskarna kan sätta emot den här gången helt enkelt) men med tanke på landslagets oförmåga att sätta dit bollen de senaste två åren, så låter 2-0 som ett rimligt resultat.





Inlägg nummer 100 för övrigt!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jasså, hehe.. smart! Jag kom ju på att jag också tvättat väggar, eller.. sopat rättare sagt. Bläh. Haha, precis. Man måste jämt hjälpa till...

Jajo, men jag kände för att använda förkortningar. Ibland så blir det bara så.. visst är det härligt :D? HIHIHI. Tjo, lite ovanlig är du väl. Fast det är väl alla :D Så jag kanske helt enkelt alltid använder förkortningar och hihi:ar, utan att jag tänker på't?

Hehe, man tackar, man tackar! Nejnej.. jag ska inte be dig om någonting, för så snäll är jag. Du kan skratta åt det för att det var gulligt? Tihi :D

Haha, och nu är min kommentar minst lika lång, bara för det. Förresten så har jag börjat inse att jag börjar varje litet nytt stycke i en kommentar med "haha", "höhö" eller "hehe". Illa... mycket illa.

2009-06-06 @ 20:48:21
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Carl-Filip

Heja sörensen! avgå lagerbäck!

2009-06-06 @ 23:05:50
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback