White Polish

Jag är en man med varierande tålamod, men gårdagens försök till sensationsjournalistik genererade inte fler än de fyra läsare jag har i snitt. Lärdom? Skriv helst om den fjärde faktorn som jag medvetet undvek av totalt ointresse: mode. Modebloggar går generellt bäst vad jag har märkt, vilket innebär att jag är dödsdömd i denna värld. Inte en chans att jag tänker springa runt som en yr höna i diverse modehus och plaggaffärer för att visa "det senaste", never ever. Jag tror på min egen stil, inte på att följa någon speciell trend eller mojs som någon annan har tänkt ut. Visa upp min egen stil? Nah, känns lite väl överdrivet. Nog för att jag gillar det jag har på mig, men jag tänker inte pracka på någon goda råd och tips som en annan fashionguru, det är helt enkelt inte mitt bord. Och vad vore det för roligt med att alla andra skulle se ut på samma sätt som jag..?

Idag var jag och reportern på popkollo för tjejer, i Sköldinge. De hade tydligen bara varit där i några dagar och hade knappt nå'n erfarenhet av instrumenten de spelade, men ändå kunde de spela två låtar helt okej medan vi var där. Imponerande! Åldern på de som var i den lokalen vi besökte var 12-14. Ena låten kändes inte så SR med titeln "Kiss my ass", medan andra, cover på "Shoreline", kändes mer statligt radiomässig :P Gruppen kallade sig "White Polish" i vilket fall, ett namn som uppkommit under - surprise, surprise - nagellacksmålning!

Efter besöket i Sköldinge, där jag agerade åhörare såväl som fotograf och kände mig som en gammal tupp i ett hönshus, begav vi oss för ett spontant sändande ifrån - Flen! Ständigt detta Flen. Jag ställde oss på Coops parkering och reportern, Samira, högg tag i en stackars Irakisk jordgubbsodlare som varit i Sverige endast sex månader. Mer Nile city från B&W:s parkering kommer man inte. Förra gången vi stod parkerade på denna parkering var det bara för att käka på en pizzeria, men nu när vi även sänt därifrån så känns det ytterst mycket Percy-style. Men nej, jag såg faktiskt inte till Tord, och inga backar läsk fick jag heller. Dålig stil.

Om 45 minuter blir det till att träffa syssling Robert. Ska bli intressant!

För de som är intresserade av popkolloreportaget går det att lyssna på i efterhand på http://sr.se/sormland och antingen klicka sig till programmet "Sommartid", där en förkortad version läggs ut, eller 30-dagarsarkivet och lyssna på hela sändningar, i detta fall mellan klockan 10-13.

Tata!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback