Sensationslystnad

Förutom sensationer och katastrofer så är tveklöst kontroversiella åsikter det som lockar flest läsare. Så: ett framgångsrecept för en blogg är att använda sig av en av dessa ingredienser. Låt oss idag testa alla tre ur en enkel Björkmans perspektiv:

EXTRA! EXTRA! DAGENS SENSATION!
Radioanställd gick barfota under sändning
Det hela inträffade under tisdagen när programmet "Sommartid" sändes. Klädkoden var obefintlig och skandalen var ett faktum. Medarbetaren själv vill inte uttala sig i sakfrågan men hälsar i ett pressmeddelande att "Jag trivs jättebra här på radion."

EXTRA! EXTRA! KATASTROFEN I ESKILSTUNAÅN
Stank från sänkning färskt i minnet
Förra veckans sänkning av vattennivån i Eskilstunaån innebar en rutten stank då ett antal saker såg dagens ljus som annars är täckta av vatten. Rostiga kundvagnar, alger, cyklar och annan bråte stack upp över vattenytan och förfulade stadsbilden. Richard Björkman, tillfälligt boende nära vattnet, cyklade varje dag förbi ån under tömningen:
-Stanken var horribel, ungefär som ruttna alger blandat med gammal krabba.

TISDAGSSKRIBENTEN: "ELISABETH HÖGLUNDS HÅR ÄR INTE DET JAG STÖR MIG PÅ"
Klagomål utifrån på frisyren som människan har är inget jag direkt reflekterat över,
däremot är det hennes ständigt bittra överfeministiska undertoner som genomströmmar allt hon tar sig för. I helgens
"Sommarkväll med Anne Lundberg" var hon rent sorglig att tvingas stå ut med. Hennes genuina grinighet över "gubbväldet" inom SVT kan förstöra till och med ett program som når höjden av mysfaktor med gäster som Ingvar
Oldsberg, oväntat trevlige Janne Josefsson, och arbetssökande Glenn Hysén. Katarina Hultlings mer trevliga bitande till Ingvars kommentarer vid ett tillfälle kändes mer respektfullt och fortfarande på en gemytlig nivå jämfört med Höglunds försök att i det närmaste försöka sänka programmet på grund av sitt övertydliga ogillande av SVT. Inte passande i denna typen av program; leta dig till verkliga debattprogram om du vill gnälla offentligt. Surtant.

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Väldigt bra idé att skriva på! Bra där! ;o)

2009-07-21 @ 14:19:29
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback