Buss på't bara!

08.04 stövlade jag in på stationen och begav mig ner i källaren för att pröva på att köra sändningsbussen, en VW, skåpaktig sak. Efter ett litet testvarv runt stan kände jag att jodå, det ska nog gå bra att köra denna. Sagt och gjort så åkte jag ut med reportern Juliana i riktninig mot en gård i Vingåker där vi skulle sända ifrån. Bussen gick förvånansvärt bra att köra med mjuk koppling. Dock var själva växellådan lite trög, men det var inga större problem. Sändandet gick också finemang, men på resan hemåt såg vi hur vi närmade oss en farligt låg bränslenivå och vi vaksamt höll utkikt efter en mack. Till slut fick vi syn på en bensinskylt och jag tvärnitade nästan in på avtagsvägen. Lyckan var total och ångorna vi körde på räckte till den fantastiska lilla macken Q-Star. Dock är denna mack inte ansluten till SR och jag ligger nu ute med sisådär 700 spänn. Usch. Men, men vi kom hemåt som en dans.

Klockan är två och allt är väääl!

Mat får jag käka när jag komer hem. Kändes ovärt att ta med mat när man skulle komma hem såpass sent. Jag menar klockan två, bara två timmar kvar till hemgång när man börjat åtta. Blir gött sen istället, och ytterst ekonomiskt ska tilläggas.

Förresten, ni få tappra som följer mig: kommentera gärna detta inlägg så får jag en liten bild av vilka galningar som finner intresse i mina eskapader. Och kommenterar ni inte så får ni väl vara hemliga då, jag blir inte arg. Ich bin nur neugierig!

Take care!


Kommentarer
Postat av: hallojjj

jag tycker du förkänar en kommentar!!

2009-07-12 @ 13:36:13

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback