Blidväderskänsla i luften

Nämen sedär, tackar Calle och "hallojjj" för uppmärksamheten. Jag håller med, jag förtjänar en kommentar. Radiokanalen för de som undrar är SR Sörmland, vilken kan hittas på www.sr.se/sormland. Vanligtvis är det främst i reportage i programmet "Sommartid" som jag har ett finger med i spelet när det gäller teknikbiten. Övriga program innehåller inte så många liveinslag ute i bygderna.

I fredags fick jag helt plöstligt order om att dra iväg med bussen till Strängnäs och assistera en reporter från Nyköping. Sände från en ICA-parkering så närmare Nile City på B&W går inte att komma, komisk känsla! Strängnäs är för övrigt en mysig stad. Satt kvar en stund vid vattnet med reportern och käkade årets första mjukglass, sehr mysich. Hemvägen följde jag "fel" skylt och fick åka gamla landsvägen istället för motorvägen, men spela roll, fram kommer jag alltid. Lite lokalsinne har jag allt ärvt från min far, den levande GPS:en.

Lars-G, min partner de första två veckorna, är nu på semester och nye partnern Ludde har återkommit från semester. Nu när jag kommit in i tekniken mer och mer så känns det rätt tryggt vem jag än skulle ha som partner. Har fixat HF-sändandet ett antal gånger idag när det brutit ner av okända anledningar (väder och vind?).

Åka till Linköping nästa eller nästnästa helg planeras för stunden i huvudet. Ska jag och Marcus ses alls under sommaren så är det nog nu det gäller när jag är såpass nära. Bra ekonomiskt och resetidsmässigt.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback