TV:s värld

Yey, så var den här veckan över (i TV-väg that is..) Jag följer fler program nu än för några månader sen helt klart. Intressant fakta? Absolut inte. Onödigt vetande? Självklart. Men vad vore livet utan en massa onödigheter? :P

Mästarnas Mästare: Ett klassiskt tävlingsprogram där man får lära känna några av våra gamla idrottsprofiler på ett mer avslappnat och roande sätt än om man t.ex. gjort en timmes intervjuband med var och en. Har dock fått en oförtjänt sändningstid på tisdagar av alla dagar. På 90-talet hade det räknats som ett givet fredagsprogram klockan 20. Men nu är det ju inte 90-tal så..

Heroes: Följer denna serie i förväg via datorn. Varför ska jag tålmodigt vänta på att avsnitten sänds på TV?

Lost: Samma som Heroes. Fatta hur länge det var uppehåll med denna och sen när den väl börjar visas i USA, ja då ska man vänta sketalänge på att få se den här helt utan anledning. Hehe, glöm det..

183 Dagar: Ny serie som jag helt ärligt började se på för att Tuva Novotny är med. Hon brukar inte välja dåliga roller så det var nästan en garanti för att serien skulle vara bra. Och efter första avsnittet verkar det absolut lovande.

På Spåret: Yes, jag erkänner, jag är en sucker för klassiska underhållningsprogram. Kan man sitta och tävla med hemma i soffan och lära sig saker samtidigt så blir det inte sämre. Titeln "Modern stofil" skulle nog passa på mig.

Skavlan: Tänk att en norrman skulle behövas för att få en riktigt bra talkshow i Sverige igen. Blir nästan alltid roliga diskussioner och gäster som pratar lagom fritt och personligt.

Melodifestivalen: Och med det programmet, som jag (oftast) njutningsfullt klagar sönder och har en hatkärlek till nuförtiden, så slutar veckan.

Oj, sju program? Inte illa. Men som tur är långt ifrån när man var som värst på högstadiet (Magnum P.I., Våra Bästa År, Sabrina Tonårshäxan, Charlies Änglar, vad som än gick på fredagskvällarna, osv osv..) då kom man liksom hem, sköt upp läxorna till sent på kvällen, gjorde en bricka med mackor och såg typ allt som visade sig på TV3..vet inte om jag ska kalla det härliga tider, men lite skönt var det ändå :)

Tur man sansat sig nu med "bara" sju program att följa.

Nåväl, idag var det lite blandat i Melodifestivalen i vilket fall..gillade Mollys låt, även om den kändes lite (nu kommer det igen) 90-tal :P Sen att E.M.D. gick vidare var väl inte så otippat direkt. Det hade nog räckt att de bara pekat med käpparna i två sekunder så hade de gått vidare iallafall, Nåja, B.W.O:s tråklåt fick iallafall stryk, det var skönt :P

Till sist refrängen som nog satte sig mest:
I got you, youyouyouyouyou

Kommentarer
Postat av: Sofia

Matte kan vara kul :D Jadu.. jag är fortfarande inte mycket för att hålla tal... tycker däremot väldigt mycket om skriftligt :)

Förresten! Själva meningen med tv-serier är ju att man ska ha något att se fram emot en dag i veckan :D Det blir ju inte lika roligt att följa på interneeet... haha.

2009-02-22 @ 15:10:54
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback