Derby

Förkylningen som kom i början av förra veckan försvann lika plötsligt som den infann sig ungefär och idag var jag ånyo ute och besökte götet i svinkyla med Henke. Likaså igår, med både honom och broder. Igår sågs på Benjamin Button-filmen, där den oförskämt välbevarade Brad Pitt visar att han inte bara är känd numera för att vara gift med Jolie och ha x antal barn. Tänk att se ut så när man är 46, ja tack. Men, men, det är ett bra tag kvar till dess. Idag var det istället handboll som gällde. Henkes praktikplats har visat sig mycket fördelaktig även för mig, då jag fungerat lite sidekick och fått komma med på ett par sportevenemang. RIK spelade överraskande ut Sävehof inför 1300 pers i Lisebergshallen och jag hann lära mig namnen på alla spelare i truppen. Nu lär det dröja innan man får se Henke igen dock, praktiken är slut och han återvänder till Kalmar.

Nu ska det bli Disney och mat helt enkelt. Askungen är utvald. Hann med "Pinocchio" och "Svärdet i Stenen" för några dagar sen så det är inte mer än rätt att man fortsätter att se på filmer man inte sett sen man var sisådär 12-13.

-Var hamnar man om man blir nersprungen av ett gäng reportrar?
-Under press...

(Jag hör hur ni gnisslar tänder ända hit!)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Svar: Är det så? Jag hade aaldrig hört det förrän sista avsnittet, och jag har ändå sett heeela (vilket skulle vara rätt så omanligt).

Jag vet inte riktigt vad det är med korv&bröd... det är bara... äckligt. Kokt korv är bläigt värre, tillsammans med bröd blir det bara värst.

Förresten... ÄLSKA DISNEY!

2009-02-17 @ 17:46:21
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback