And the Oscar goes to...

Eftersom jag bestämt att jag skulle se galan i år så kände jag att det också var rimligt att jag sett åtminstone tre av de filmer som var nominerade till årets film. Benjamin Button såg jag för nå'n vecka sen och timmarna innan galan hann jag med både "Frost/Nixon" och "Milk". Självklart vann ingen av dessa tre (alla mycket bra för övrigt) utan istället "Slumdog Millionaire" som jag knappt hört talas om innan galan. Så nu måste jag se den också och försöka att inte ha förutfattade meningar, men jag får ändå för mig att jag inte kommer att uppskatta den överdrivet, Det brukar vara så iallafall..det som jag gillar mest går andra förbi eller blir något mittemellanaktigt.

I vilket fall som helst är jag mycket nöjd med att Sean Penn vann bästa manliga huvudroll för insatsen i "Milk". Han brukar inte floppa och rollen han gjorde kan inte varit lätt, så inga som helst invändningar.

Att "Wall-E" vann bästa animerade och Heath Ledger årets manliga biroll var väl knappast några högoddsare. Men de två har jag heller inget negativt att säga om.

Roligast på galan lätt Ben Stillers parodi på Joaquin Phoenix. Den nyblivne rapartisten förtjänar att drivas med helt enkelt och får skylla sig själv :P

And the Oscar goes to...Richard Björkman in "The Love-seeking Unemployed Man" *publik blir som galen och står upp*


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha.. vi har alla olika intressen :). Där håller jag med dig.. hatar att sitta och lyssna på tråkföredrag, samtidigt så suger jag på att själv göra dem humoristiska, såå... jag ska väl inte säga så mycket.

Haha.. jag älskar också Heroes... men jag håller mig! Hm... stackars banan.

2009-02-24 @ 22:39:56
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Pjiter

Jag har bara sett slumdog millionare av dom där... Den är rätt bra, men inte oscarsbra

Svar: Agreed.
Richard

2012-09-27 @ 02:10:19

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback