Lusse dagarna innan Lusse

Helg! "Hur ska den avnjutas?" undrar ni, "Med slappande och glöggmys!" svarar jag. Slappande större delen av helgen, men imorrn kväll blir det besök hemma hos Terese. Första besöket på den adressen faktiskt, i närheten av var hon bodde förrförra gången. Men vet jag exakta adressen? Nej, inte än haha..

---

Har smått fastnat för klassikern "Age of Empires II" igen och såg på "Troja" igår. Ett mönster av forntida intresse kan anas.. På den tiden hade jag förmodligen inte varit någon stor krigare, utan snarare kunglig rådgivare eller något liknande. Jag är ingen stor fysiskt biff, utan snarare en smått smidig skugga som bevakat kungariket och analyserat, tänkt. Jag har sagt det förr och säger det igen: Allt var inte bättre förr, men en hel del. Det är svårare att riktigt brinna för saker idag. Ett jobb på försäkringsbolaget tänder knappast någon överlevnadsinstinkt i kroppen på samma sätt som det hade gjort om man var en jägare, krigare, farmare, kung osv. Med detta inte sagt att jag tycker krig är någon bra sak, absolut inte. Poängen var att ha passion, brinna för det man gör.

Och jag vet att jag flummar iväg, som alltid.

---

Jag är ingen kurator, men jag är människa och gör vad jag kan. Tro mig, det kommer bättre tider. Jag lovar.

---

Hmm.. just det! Det blir en film till på det forntida temat, eller fantasy om man så vill. Marcus du får ursäkta, men nu kollar jag på tredje Sagan om Ringen-filmen själv. Det funkar inte att skjuta upp det i snart två år. Den är för bra för att skjutas upp så länge!

En anledning till att jag bytt till forntida tema är att jag sett klart alla filmer värda att se med Jason Statham och alla jag fått tag i med Tuva Novotny. Två favoritskådisar avverkade = nya mål.

---

Tack för att jag fick jobba idag! Var ett bra tag sedan man fick vara med om ett Lussefirande i skolan. Märkte att fan vad jag saknar det.. blev sådär härligt varm och nostalgisk inombords och fick vattniga ögon till en av låtarna.

Jag är ingen hårdkokt typ direkt så..what can you do? Många känslor i kroppen idag. Som lärare får man ansvar för bra många fler liv än sitt eget. Jag bryr mig, så enkelt är det.


"You wanna be tough, better do what you can"

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback