Just a man and his will to survive

Hmm, nu när jag sett klart alla Rocky-filmer under veckan som gick så känns det lite tomt.. Jag började änna komma in i boxningsgrejen liksom. Har inte vart så överdrivet intresserad förr (bara lite halvt av K1) men nu kände jag faktiskt ett litet märkligt sug och kollade på två mellanklassmatcher som gick på Eurosport tidigare ikväll. Tänker dock främst rikta in mig på tungvikt i framtiden om jag ska se nå't, mellanvikt var liksom bara okej, inte mer.
Framförallt är det nog ändå suget efter mera film som är det största, inte just efter boxning. Idéerna är som vanligt inte närvarande (eller jo, jag vill se senaste Beck-filmen, men har inte lyckats hitta den ännu). Får leta vidare om en stund efter nå't sevärt..

---

Henke hemma i Kungälv sedan igår! Det gillar vi :) Mötte upp förut idag utanför Maxi och agerade lite chaufför åt herrns familj innan vi satt och pratade hemma hos honom. Mest om mitt och hans mammas jobb faktiskt, lite oundvikligt :P

På tal om film så blir det "Avatar" på bio i 3D nå'n gång under veckan. Och nej, jag vill inte se den för att den hypats som ett as. Jag ville se den första gången jag såg trailern och det knappt hade börjat talas om den, tidigare i höstas när jag var på bio. Det såg helt enkelt intressant ut! Sen har det blivit ett jäklans rabalder om den i press och mojs och ska man lita på recensenterna (vilket man aldrig ska göra, om det inte är jag själv som bedömer då förstås, haha) så låter det ju onekligen så lovande som jag tyckte det verkade som när jag såg trailern.
3D kommer att bli en upplevelse.. tror inte jag sett på 3D-film sedan simulatorn fanns på Liseberg (och den tog de bort och ersatte med stillasittande bio. Idioter!)

---

Den Plopp jag hämtade från kylskåpet smakar mumma.

Herrå!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Är det så? Vad roligt :D För allt det där har jag tyckt är typiskt 90tal, höhö. Förutom Balt-baltazar kanske. Men där ser man.

Fyra spänn :O? Jädrar i havet. Det var inte illa.

2009-12-22 @ 21:16:12
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback