Drömmar är inte bara en kaka

Uj, där for tankarna iväg på annat igen, som vanligt när jag ska skriva här med andra ord. Det tenderar liksom gärna att bli så när jag ska göra något, att tankarna flyger iväg till alla möjliga andra saker. Väldigt ofta är de sakerna dagdrömmar om framtiden och hur jag vill och inte vill att den ska se ut. Precis som alla andra, inget unikt alls! Bara att jag drömmer väldigt ofta.

Hur privata tankar ska man då dela med sig av här? Vissa tankar och drömmar kanske man vill spara till någon speciell person som kommer in i ens liv. Framtidsdrömmar om hur många barn man vill ha eller var man vill bo, vilken typ av hus, färgen på väggarna osv. Inga hemliga saker så, men mer, hmm...mysiga eller hur man ska uttrycka det. Saker man kan ligga och le fånigt åt och fantisera om. Sen blir aldrig verkligheten exakt det man drömt om, men det är drömmarna som i grunden bygger framtiden, fyller en med hopp och tro. De flesta gångerna blir nog framtiden till och med bättre än vad man föreställde sig i de där mysiga fantasierna, men det vet man ju inte förrän man kommit dit och sitter där med sina barn som plötsligt är två tvillingpar = fyra barn istället för tre. Hoppsansa!

Framtiden kan man inte planera i detalj - men drömma, det får man, precis hur mycket man vill!



Kommentarer
Postat av: Sofia

Jomen jag hörde att det var nåt fel på kommentarsfunktionen på blogg.se... vilka skitar. Jaja, tummen upp för facebook (Y) (om du är nyfiken så har jag alltså INTE fått 4 stycken... om du väldigt gärna ville veta det...)



Moahaha, själv slipper man hyra :D Vilket är en bra sak med att vara så ung som jag. Hoho. Jadu, pengar behövs väl alltid? Hähä, jag är en väldigt köpglad människa :D



Jamen visst var den? Tänk om det är därför det finns tågchaffisar över huvud taget? Alla är siderodromofiler. Jesus Kristus och alla hans får. Läskigt.

Jojo, det förstås.. fast om alla hade varit som jag hade världen varit en bättre plats. Absolut. Definitivt. INTE. Det finns ju bara en Sofia... ju. (:D:D:D)

2009-08-22 @ 02:41:17
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Förresten! Måste ju fråga vad DU tycker om min nya header? (Det är fortfarande bara en främmande Mållgan som svarat på frågan.)

2009-08-22 @ 02:41:51
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback