Avenyyyn, naturligtvis!

Götet igår då, först träffa upp Björlind och sänka fyra bärs samt fish and chips på Jamesons på avenyn. Snackade skit ett antal timmar tills vi gick mot Liseberg vid halv sju-tiden och mötte Linus, Linus kompis Joel samt Joels brorsa. Björlind drog då hem till sig och vi andra begav oss in på Liseberg. Åkpass är bara nå't 30-tal kronor dyrare än häftet, så för att maxa blev det åkpass och ett ekonomiskt tänk i hur mycket vi behövde åka för att tjäna på det gentemot häftet. Tror vi gick "plus" med cirka 7 kuponger eller nå't. Blev radiobilarna fyra ggr i rad på slutet bara för att egenligen, men radiobilarna är aldrig fel! Där får man ju visa sina skills, eller iallafall jag tycker det är roligare att försöka undvika alla krockande galningar. Är bra mycket mer utmaning än att bara sätta sig där för att krocka, det kan ju vem som helst liksom. But that's just me!
Blev dock grinig på att Tornado var ersatt med något skitmesigt substitut som inte gav det minsta pirr i magen och i en sittposition som kändes som man skulle bli våldtagen.

Efter allt (eller ja, det vi hann med) åkande hängde vi oss kvar vid Avenyn ett antal timmar till och blev först halvt motvilligt serverade tretalet öl på en restaurang som försökte vara finare än vad den var innan vi bytte till caféet bredvid där stämningen var mycket slappare, men stressat då jag plöstligt såg klockan bli mycket och sista bussen hem närmade sig. Svepte snabbt sista ölen och begav oss hemåt.

Idag däremot har det inte varit riktigt lika händelserikt. Inte gjort nå't vettigt alls, typ kollat på fotboll på tv och lite film.

"Man kan inte alltid va´perfekt! Innerst inne har man nå'n defekt! Och det måste alltid finnas rum, för en och annan som är lite dum!"

Imorrn ska vi mosa HIF, så måste det bli!



Jodå, såattee..!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Höhö, tack, det tar jag som en komplimang :D Sånt där har jag också fått höra.. fast då var det iofs sant, hehe. Förresten.. läste du tyska? Ursäkta mig, men det är ju allvarligt talat världens fulaste språk (efter danska, kanske). Ta inte illa upp :D

Jodu, plastpåsen hade jag på huvet för att jag inte skulle få en massa malda insekter i håret, för att det var nytvättat. Och att rita på sina tår är väl fullt normalt? Gör jag minst två gånger om året.

2009-08-16 @ 12:20:20
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

"Man kan inte alltid va´perfekt! Innerst inne har man nå'n defekt! Och det måste alltid finnas rum, för en och annan som är lite dum!" Hoho, så sant :D



Hehe, jag vet.. jag det blev en bloggsprutt, antagligen för att jag är på så bra humör :D Radio är coolt! Det kommer säkert gå apbra för dig in ze future, höhö.



Jo, det förstås... och så blir man brun på samma gång, hehe. Fast det var inte mina föräldrar som bad mig, utan jag ställde upp frivilligt.. är i stort behov av pengar, förstår du. :)



Bra! Då slipper jag ha dåligt samvete för det :D Ehm, hehe.. förlåt mig, men jag tycker verkligen inte om honom. Fast du kanske har rätt.. jag lyssnar inte på hans musik så jag har väl missat en del... men bajs, ändå. TACK! Då ska jag komma ihåg det. Om någon frågar i framtiden så kan jag stolt svara rätt.



Haha, precis. Men det blir ju så när man skriver många inlägg =) Absolut inte, jag tycker om att läsa, höhö.



Förresten - fin bild (Y)

2009-08-18 @ 14:52:47
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback