Tillbaka till den gamla verkligheten

Äntligen kom jag på en rubrik snabbt, det är inte ofta det inträffar.

Åkte direkt till sommarstugan i fredags efter sista jobbdagen. Gjorde inte så mycket på kvällen när jag kom dit, men igår däremot så blev det kräftskiva med familjen och faster. Lite lagom lugnt, inget större röj direkt, mer den stillsammare sorten av kräftskiva. Sen är jag också extremt långsam på att äta kräftor och tycker mest det är lite traditionellt mysigt med själva tillställningen, inte att kräftorna är något ätbart måste för min del. Ge mig en öl (eller sju) så är det lugnt.

Idag såg det länge mörkt ut när IFK mötte ÖIS och låg under med 0-1, men sedan så vaknade Hysén & c:o till liv och vips så slutade matchen 2-1 istället! Och övriga topplag förlorade dessutom som grädde på moset vilket gör att IFK återigen tagit tillbaka serieledningen. Njutning!

Hemma i Kungälv nu igen och småplanerar mest hur jag ska tillbringa veckan. Enda inplanerade är IFK-HIF på söndag, i övrigt är det oförskämt lugnt, men lär dra igop nå't med Henke inom snar framtid. Just det! Landskamp på onsdag ju :)

Har inte riktigt hunnit ställa om mig än och bestämt mig för hur jag känner över att jobbet är färdigt och ledigheten tagit över igen. Kommer nog ta ett tag och smälta.. Men en sak är säker, och det är att jag trivs med att ha något att göra. För mycket ledighet blir jag knäpp av. Samtidigt vill jag inte ha FÖR mycket att göra, det ska vara på en lagom, trivsam nivå. Svår kombo kanske..
Inatt blir det iallafall minst en film. För en gångs skull har jag inte idétorka på vad jag vill se. Har hunnit komma på ett flertal under tiden jag varit i E-tuna. Där tömde jag mest förrådet på filmer hos de jag bodde/hyrde, utan att ha några större önskemål.

Inte ett av mina djupaste inlägg märker jag, men shit the same, kan inte alltid bli en drös av mina invecklade samtal med mig själv :P

Tata!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback