Mitt i matchen

Kollar på Bilbao-Barcelona via nätet. En del matcher går ju liksom att hitta gratis om man bara letar (och inte har några krav på att kommentatorn måste vara svensk, just nu har jag en portugis tror jag). En bra sida som sammanställer sådana länkar, inte bara till fotboll utan även andra sporter, är följande: www.atdhe.net
Barca ligger just nu tyvärr under med 0-1 trots att de ägt större delen av halvleken.

På tal om fotboll så var ju jag och Henke på IFK-HIF som inledde med en mycket trevlig första halvlek (2-0), men dessvärre avslutades med en otrevlig andra halvlek och slutresultatet 2-2. Äckel-Makondele, kunde han inte stannat i Gefle och bränt julbockar istället? I vilket fall är inte resultatet det värsta (eftersom vi fortfarande leder allsvenskan på bättre målskillnad gentemot Elfsborg) utan det faktum att Hysén skadade sig och blir borta ett tag. Hur länge vet vi först imorrn tror jag, men det är ju inte fler skador vi behöver liksom.
Efter matchen stack vi till stället som i princip blivit vårt stammisställe i götet, den lilla puben Picasso som ligger tvärsemot Rockbaren vid Avenyn. Två öl, en pizza och en regnskur senare begav vi oss hemåt Kungälv.

Nu verkar matchen ha börjat igen, hör portugisen mala på i bakgrunden. Han har sagt Ibrahimovic säkert 7 gånger under matchen utan att Zlatan ens är med. Först 31:a augusti sägs det att vår käre svensk ska vara redo för spel.

Goder afton alla kära!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jahaa, haha, trodde du redan funnit den när du kommenterade förra gången, höhö. Det låter ju som en rätt så trevlig sommar. Jag har alltid velat åka på roadtrip :D Ska definitivt göras i framtiden. Radio låter très roligt, är du bra på sånt?

Min sommar har varit helt okej. Var på landet i fyra veckor, jag har skrapat och målat balkongräcken... lite så. Hehe. Inte mycket mer :)



Hmm.. vet inte riktigt. Jag har hört att det är bra att kissa på brännässlebrännsår, men inte gör jag det för det. Jamen precis, visa omvärlden dina tå-konstverk!



Jahaa, jag förstår.. nu känner jag mig lite elak. Förlåt :D Håller med dig om danskan.

Ååh, jaaa :D Berätta nu



(väldigt lång kommentar)

2009-08-17 @ 12:50:30
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback