Pliktskyldigt

Bedrövligt att IFK ska torska på en felaktigt dömd straff (jo, den var faktiskt det, men antar att det inte är lätt att vara domare alla gånger), men nu tar vi nya tag och ser fram emot matchen på Lördag mot DIF. Då är jag och Henke på plats på Nya Gamla Ullevi, precis framför klacken och fullpackat på arenan; fan vilket drag det ska bli! Min personliga statistik talar för seger, möjligtvis oavgjort, då jag under alla matcher jag varit på endast varit med om tre förlustmatcher (ett ÖIS-derby vi dessvärre fick storstryk i, en Malmö-match med spöregn då brasseaset Junior tvunget skulle dunka in ett segermål i sista sekunden, samt en Trelleborgsmatch förra året då Trelleborg helt enkelt spelade för bra med snabba omställningar.) Med denna statistik i ryggen ser jag med stor optimism på vårt anländande till den nya hemmaborgen! I år ska vi bli så gott som ointagliga där, så är det bara.

Sökte nyss ett jobb som jag verkligen, verkligen vill ha. I nuläget är jag inte säker på att jag klarar av det, men om jag får gå med där som praktikant under sommaren ska det inte vara några som helst problem. Jag har gjort liknande grejer förr. Teatertekniker handlar det om, som innebär sköta även ljus och så, vilket vi inte fick några större kunskaper om i ljudutbildningen. Orten det rör sig om skulle helt enkelt vara perfekt, men mer än så säger jag inte för jag brukar alltid trissa upp förväntningarna alldeles för högt. Denna gång ska jag hålla lägre profil och ställa in mig på att chansen inte är gigantisk, men att den finns där. Bakvänd psykologi? Kanske, but whatever floats my boat :)

Nu blir det ett avsnitt Macken som jag äntligen hittade, gömt i ett Parlamentet-fodral efter en evighets letande.

Take care!

//RB

Oh, en avslutande dikt förresten, bara för att det önskas av fröken Nyberg. Helt på oallmän begäran alltså :P

Ett jobb jag sökte
Kan jag det få?
Min rygg jag krökte
när jag letade så

Nu blir det Macken
Det är jag värd!
Det får bli tacken
i min lilla värld

Imorrn en ny dag
med nya begär
Vårens behag
kan göra nå'n kär

"Bryt upp! Bryt upp!
Den nya dagen gryr!"
Det där var en kupp
Jag gick nog överstyr

För stjäl det gör man ej,
inte ens i dikter
Nu säger jag hej,
godnatt till livets plikter

---

Sov gott :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Japp! Helt klart. Ju mer man skrattar åt, desto längre lever man, visst?

Hehe, sån är jag. Jag är känd för att vara velig av mig. Och jag hatar det, menmen... alla har sina dåliga sidor. Wuwho.

Äggjakt är ju jätteskoj :D! Haha, småbarnet är kvar i mig och där kommer det att stanna föreeeevigt. It's the shiet :D!

Hum, lät kanske inte alltför roligt. Det där med stirrningen. Inte med matchen heller för den delen. Är INGEN lagsportsmänniska, och jag bara antar att det handlar om fotboll?

Hm, ja.. som du märker överlevde jag, men det var knappt. Jag har aldrig längtat så mycket efter en dusch.



Tack för dikten :D! Haha, den var bra :)

2009-04-14 @ 23:08:20
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback