Kanalhysteri

Så nu ska "nya kanaler" lanseras för de fotbollsälskande? Och vad blir konsekvensen? Jo, att istället för två gratis Champions League-matcher på 6:an så blir det en! Tjoho! Vad glada folk blir! Svinigt är vad det är. Ska allt handla om pengar alltså? Inte bara i klubbarna, utan också hos de som ska förmedla sporten? Tror de att folk blir mer sugna på betalkanalerna om de knappt kan få smakprov av kakan? Jag kommer förmodligen ändå att köpa hela sportpaketet när jag flyttat hemifrån och skaffat en inkomst för att betala denna mer och mer snikna kaka, men till dess lär jag fortfarande sitta och buttert undra: varför girighet framför givmildhet?


Kommentarer
Postat av: Mari

Jaså ja! Ja Krunegård och Håkan är bra :)



Mja, fast jag gillar nog många filmer. Iallafall välgjorda filmer, speciella filmer. Vad tycker du om för filmer då? Ge mig något exempel :)

2008-10-16 @ 20:00:28
URL: http://kolikmim.blogg.se/
Postat av: Pjiter

Du har fortfarande inget sportpaket. Och att tv-priserna är dyra är för att tv-rättigheterna är dyra. Så är det för att klubbarna är snikna.

Svar: Pjiter missförstod mig. När jag har egen riktig inkomst blir det sportpaket, inte när jag flyttat hemifrån för att bli student ^^
Richard

2012-09-27 @ 01:24:06

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback