Neutral

Min besökspeak blev kortvarig. Nu är jag nere på beskedligt antal läsare igen.
 
Idag blev varken tjo och tjim eller depp, det blev en dag som bara var. Sängklädesbyte och tvättande är det som hunnits med egentligen. Det är i sig ganska neutrala sysslor, man jublar inte över att utföra dem, men det är inget som är dödstrist heller. Diska och dammsuga däremot.. sådant är dödstrist. Men det sparar vi till en annan dag.
 
Hmm.. idag blir det nog mat gjord i ugn. Får se vad, alltid hittar man nåt i köket. Jag har i vilket fall blivit rätt så mycket bättre än innan på att laga mat i ugn. Det blir änna så när man inte har någon mikro och inte kan falla för lättjan på samma sätt som förr.
 
Imorrn väntar Friidrottsgalan 2014. Ingen aning om vad jag ska förvänta mig där. Förhoppningsvis blir det trevligt häng med en massa bekanta ansikten och god mat till det. Jag kände mig hedrad att bara bli inbjuden och ihågkommen för det jag uträttade i somras så.
 
Resvägen till galan var lite besvärlig att lista ut. Inte för att jag inte vet vart jag ska utan för att reseplaneraren vägrade visa bussturerna om man inte klickade i enbart bussar i sökningen. Trots att jag på kartan ser närliggande busstationer och har allt iklickat så visade planeraren bara T-banerutter. Ibland är det bra att ta saken i egna händer.. Bussresan tar inte bara kortare tid, den startar också närmre mig och avslutar närmre destinationen än vad T-baneförslaget gör. SL vill avskaffa bussresande?
 
Kvällen kommer nu gå till lite FM och sedermera filmtittande.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback