Dagens gårdagens

En gammal lista som fylldes i back in the days. Nu med ny ifyllnad!
 
DAGENS VILL HA: Gött häng med Matheus, god öl och någon bra film.
DAGENS KLÄDSEL: Ännu ej bestämd. Jag är fortfarande i kläder-från-igår-innan-dagens-dusch-läge. Men snygga skinnjackan jag köpte tidigare i år är i alla fall given till promenaden mot Matheus lägenhet.
DAGENS SMINK: Räknas duschkräm..?
DAGENS FRISYR: Lika rakad som vanligt.
DAGENS HÄNDELSE: Det snöar en massa och temperaturen har gått under nollan. Hoppet om en supertidig vår släcktes snabbt.
DAGENS LÅT: Jag har haft introlåten till gamla SNES-spelet Exhaust Heat i huvudet i flera dagar så det får väl bli den idag med (se/hör nedan).
DAGENS PLANER: Spela Deus Ex: Human Revolution en stund och sedan ta mig bort till Matheus.
DAGENS SAKNAD: Sol och värme.
DAGENS DUMMASTE: Inget alls faktiskt.
DAGENS SJUKA: Mitt knä, som hoppade ur led i början av december. Betydligt bättre nu dock. Ingen smärta finns, men jag rehabar vidare med fina övningar för att stärka knät. Övningarna görs även på andra knät, lika bra liksom.
DAGENS DROG: Ölen som kommer att förtäras senare.
DAGENS ROLIGASTE: Jag är på ganska bra humör! Det räcker väl?
DAGENS FAVORIT:
Att trettondedag jul är en röd dag.
DAGENS TRÅKIGASTE: Vädret. Alltså, jag älskar snö i december, men jag ogillar skarpt snö under årets alla övriga månader.
DAGENS HUMÖR: Avslappnat, uppåtgående, känner mig ganska stark, relativt glad. Prognosen är att humöret kommer att stiga än mer ju längre dagen lider (och inte enbart på grund av tidigare nämnda kommande alkoholintag).
DAGENS ORD: Ledig.
 

RSS 2.0