En el cafetería

Back again i kaféet. Kunde ta samma plats som förra gången. Den bästa på stället enligt mig, i ett hörne med bra översikt över balkongen/loftet och trappan ner.
 
Suttit här sedan tolvtiden nu och sökt tre jobb än så länge. Det tar tid att gå igenom flikar och söka. Och så gör jag ju givetvis annat också nu när jag har nät.
 
---
 
VM i Falun har börjat och jag försöker följa det lite halvt via stream. Svårt att fokusera på det när man pysslar med det andra också. Det blir lättare när man har det på en TV bredvid istället. Imorrn ska jag inte till kaféet så då tänkte jag följa via tjockisen som står i lägenheten.
 
Mitt intresse för skidsport har varierat väldeliga genom åren. Mest intressant tycker jag nog ändå att skidskytte är. Ett extra spänningsmoment liksom bredvid skidåkningen.
 
---
 
Jag vet inte vad jag känner just nu. Är extremt kluven inför framtiden och har nya känslor varje dag. Det är aldrig två glada dagar i rad, två ledsna dagar i rad, två arga dagar i rad eller två nollställda dagar i rad. Det är alltid något nytt. Det är väl bra i sig att veta att man inte fastnar i någon av de negativa varianterna, men det vore ju också trevligt att få känna någon form av jämnhet någon gång. Det var längesedan nu.
 
 
Detta får symbolisera energin jag känt av mest idag. :)

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback