We're all in the mood for a melody

Åter i Stockholm sedan i fredags. Dagarna och veckorna går verkligen galet fort nu. Det är ju för fasiken strax oktober! Vad hände med september??
 
"Här måste ske något radikalt!"
 
Inflyttningsfest igår. Temat var Mexiko, vilket innebar att maskeradälskande Björkman begav sig ut på stan för att hitta något lämpligt att ha på sig. Först tänkte jag kört på Mexikos flagga som bandana och en mexikansk landslagströja. Efter besök i ett antal affärer insåg jag dock att detta inte skulle gå att finna, istället styrde jag kosan mot inrättningen som aldrig sviker i maskeradsammanhang: Myrorna!
 
På Myrorna hittade jag omgående en jacka (förvisso damjacka enligt prislappen, men skitsamma) som hade Mexikos färger (den hade lika gärna kunnat användas till en italiensk fest skall sägas, då jackans skapare hette något italienskt och det alltså var italien som var ursprungssyftet, men spela roll, rätt färger). Sedan hittade jag också ett par illgröna byxor som satt hur perfekt som helst. Heja Myrorna!
 
Trevlig inflyttningsfest söder om söder där en del sombreros och ponchos vandrade runt. Rätt mycket folk också. Min inflyttningspresent bestod av ett antal olika örtplantor, liksom för att spinna lite på det kryddiga temat som festen hade plus att det ju luktar gött i var kök som har sånt. (Japp, där plockade jag en enorm drös machopoäng igen, eller inte ^^)
 
Jag kom hem framåt sextiden i morse efter att ha avhandlat ett uteställe och sedermera lite käk på söder. Somnade runt sjutiden. Vaknade på eftermiddagen av att Erik ringde och nu är jag åter i hans lägenhet sedan halv femtiden. FM as usual. FM und tjôt.
 
Imorrn ska det sökas jobb, kollas på film och kontempleras. Typ så.
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback