Fly away

Rätt hade jag. Den förväntade storstormen betydde nada här.
SMHI var, som så många gånger förr, ute och cyklade till skillnad från andra väderstationer som ansåg annorlunda.
 
Absolut, det var mycket värre situationer på andra ställen i Sverige, men här var det bara lite regn i princip. En helt vanlig dag på bästkusten ungefär.
 
---
 
Idag har det jobbats lite hemifrån, men imorrn ska jag till jobbet igen och jobba där. Möten och annat smått och gott.
 
---
 
Verkar som jag ska dra iväg med broder på resande fot i januari. Vi började spåna i lördags och bestämde att första anhalt ska vara Bremen och hälsa på släkten där för att sedan ta oss vidare längre bort.
Spontant så har jag velat resa iväg en längre period ganska länge nu. Visst, man stillar ressuget med en helg till Stockholm, en helg till Olofsbo och en helg någon annanstans då och då, men det är inte samma sak som att resa iväg utomlands fler dagar och uppleva lite nya saker.
Det känns dessutom som att jag borde ha rest mycket mer i livet än jag gjort hittills. Visst, jag har varit i England fyra gånger, i Tyskland otalet gånger, på Rhodos, i Spanien och i Belgien. Men det känns på något sätt inte som att man rest tillräckligt alls, långtifrån, och man har så löjligt många ställen man vill åka till kvar på listan.
 
Nåväl, efter Bremen finns just nu ingen plan alls. Vem vet, vi kanske bara går in på flygplatsen där efter några dagar och tar det billigaste flyget vi hittar till random plats. Lite så är nog faktiskt tanken, vi får se.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback