Dag 1 - Prima!

Sov uselt inatt. Först kan man inte somna eftersom dygnsrytmen inte är van vid att lägga sig runt tolv, sen halvsomnar man om vartannat och rycker till och tror att hela natten har gått, men efter en snabb titt på klockan är den bara två. Därefter sover man som en stock, men det känns inte så, istället känns det som man bara blundat några minuter och vips så är det dags att gå upp! Elakt är vad det är.
 
När man väl kom till jobbet var dock nattens vedermödor bortblåsta! Mycket bra dag, skrev huvudsakligen ett par kortare artiklar som kommer upp imorgon runt tio-tiden här.
 
Imorrn börjar man åtta. Upp klockan sex. Spelar FM med Claes till elva nu, sen kanske se på något kortare innan kapsejsa i säng. Skrev också ett ganska kritiskt mail till en av våra lärare förut. Kunde inte hålla mig längre efter snart tre års ojämnheter, det var dags.

Gött för övrigt att Argo van bästa film på Oscarsgalan, klart välförtjänt. Och även andra priser gick som de skulle i majoritet. Bästa manliga biroll till Waltz, bästa originallåt för Skyfall till exempel. Synd att jag inte fick se bara eftersom det tvunget skulle sammanfalla med praktikstarten. Kunde det inte varit Oscars en ynka natt tidigare? Nåja, vad är väl en bal hos Oscars..
 
 
 
I keep the wolves at bay.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback