Paus

Har en kort paus i pausen. Alltså, jag har paus från alla bördor och kollar på Control och just nu har jag filmen pausad lite.

Skola imorrn, sista lektionen i journalistiken. Bara lämna in två artiklar till där sen är åtminstone en kurs avklarad av alla tusen jag har (nåja, det är "bara" fem, men det känns som tusen med alla uppgifter som ska kirras).
Även om journalistikkursen och projektkursern (de två jag haft på plats som inte varit distans) löpt över hela året och haft lektioner väldigt sällan så är det de jag känt att jag uträttat något i i alla fall. Projektet har varit något som SISU kan använda och artiklarna läggs upp på en sida som läses.
Distanskurserna.. jag vet inte. De har mest känts som en börda för att få ihop poäng. Fick ju inte läsa något av det jag ville mest från början egentligen (grafiska grejer) så det har mer varit lite arbeta på 80% av ens kapacitet eller något.

Nä, nu får jag sluta skriva om det och göra något åt det istället. Se klart filmen först, sen drar jag fram mina magiska krafter och skriver rent Utmärkt Förening-dokumentet samt producerar en artikel. Ska inte behöva ta så lång tid, det finns reserver att ta av minst sagt.



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback