Så går hela veckan, alla dagar och år..

Tiden har känts ganska märklig denna vinter och vår.
Som vanligt när vintern började kändes det osm en oändlig tid av mörker, kyla och väta. Men sen helt plötsligt så började det vara ljust efter klockan fem, ljust på morgonen, och vips så var all snö borta och solen sken glatt över Faluns tak.

Det känns inte långt till sommaren och både april och maj kommer bli en njutning. Skolan trummar på i lagom takt (jo, det blir lagom nu med tanke på tidningsarbetet och liknande jag tagit på mig, plus en kurs till som börjar snart) och livet i allmänhet är rätt slappt.

Det är inte som förr att jag sitter och ältar småsaker. Allt rinner liksom bara av mig numer.
Exempel: Vi körde fm igårkväll igen och jag upptäcker när jag laddar spelet att jag av någon konstig anledning inte sparat förrän för två matcher sedan. Detta innebär att man måste köra om/ta semester över matcherna några gånger för att de ska bli som man vill resultatmässigt.
För säkert bara ett halvår sedan hade en sån sak irriterat mig otroligt och jag hade tappat lusten för att köra hela kvällen. Men nu suckade jag bara någon minut, sen körde om tills det blev rätt. Inte värre än så.
Det finns liksom värre saker i livet och det är ingen mening med att hänga upp sig.
Är det bara en irriterande struntsak, var sur en liten stund, sen skit i det, lägg det bakom dig.

Snart är det kryssning med några gamla vänner följt av påsk hemma med familjen. Saker att se fram emot med andra ord. Och sen släpps ju kents nya skiva 25:e april! Och sen är det maj och sommaren börjar! Och då blir det grill och EM och bad och sol och konserter och..

Ja, ni ser ju själva. Man hittar alltid saker att se fram emot.

---

Nu ska jag fortsätta nöta Sopranos sista säsong. Jag har nämligen en känsla av att den ena av mina två fm-buddies inte har jättelust att spela vidare idag (jag tog hem ligan i överlägsen stil med ett antal matcher kvar att spela, men min ena konkurrent har inte direkt haft flytet med sig alla gånger).
För övrigt är jag väldigt nöjd med mitt lagbygge hos PSV. Förutom de allt fler klasspelarna som tillkommit och de jag behållt från början så är arenan utökad till 51000 platser (vilken är fullsatt vid större matcher), jag avancerade från gruppen i CL (där det sen tog stopp mot omutliga United) och jag har stor chans att ta hem även cupen för andra året i rad (ligan säkrade jag alltså också den för andra gången nu).


Tillräckligt med nördfakta för idag, trevlig kväll!



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback