Gröna fingrar tog semester

Småproduktiv dag i det tysta. En sväng i duggregnet till stan för att hämta en nyckel, sen hem igen och skicka några mail, sammanställa ett protokoll, planera inför måndag. Lite så.
Sen ska jag plugga lite så småningom. Ska nog kolla på lite Bert först bara bland annat, sen är det ju returmöte mellan Sporting och Bilbao som ska ses.

Just nu lyssnar jag på Vapen & Ammunition. Har redan lyssnat igenom nya skivan ett femtal gånger så kändes passande med lite gammal kent också.

I övrigt håller jag på med projekt "Rädda Plantan del 3". Jag tror den fortfarande lever, om den gör det så har den aldrig varit så nära döden som nu.
Har lyckats rädda den två gånger förr (den har levt längre än någon annan planta jag ägt!) när man varit bortrest, men denna gång när jag kom hem efter påsken var den lite väl ledsen. Mest beroende på att den hade råkat stå i fönstret utan fördragna persienner så att den fått lite väl mycket sol..

Efter en rensning av dödhet återstår detta:

Notera att längst ner vid den vänstra pinnens/stjälkens/stammens högersida finns ett litet, litet blad som jag tror fortfarande är i livet!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback