Äh

Lugn lördag där Henke kom och hälsade på framåt kvällskvisten. Jag, han och Linus spelade spel, kollade "Sällskapsresan II" och snackade tills sena natten.

Imorrn blir det lite mer aktivt i alla fall när jag och Henck sticker till Gamla Ullevi och kollar IFK-Gefle. Sen kanske några öl efter det som ett slags hej då till götet för min del för den här gången, på onsdag sticker vi ju upp till Falun igen.

---

Drömde en dröm inatt som man kan säga återkommit ett antal gånger fast alltid i olika miljöer.
Det handlar alltid om samma sak: kärlek. Det är en underbar dröm varje gång fram tills man vaknar och inser att det inte var verklighet, att man återigen blivit lurad.
Miljön det utspelade sig i inatt var den mest otroliga hittills; på en rymdstation.
Jag reste med den ena av två rymdfärjor till någon hypermodern rymdstation där det till en början bara var jag och någon ansvarig professor för det hela. Efter ett tag kom tjejen dessa drömmar alltid handlar om in genom entrén och så småningom även andra passagerare från färjorna. De övriga passagerarna kom dock i skymundan, jag och tjejen var som i en egen värld där alla runt omkring bleknade. Det fanns bara vi. Alltid samma sak, det skulle vara vi.

Sen tar drömmarna alltid slut abrupt när man är mitt uppe i detta "bara-vi-tillstånd". Idag vaknade jag av mig själv en halvtimme innan väckarklockan som jag ställt.

Väs. Vad tjänar det till?

---

Nu surfa lite, sen kanske någon film. Eller ja, med största sannolikhet en film. Äh, det blir en film helt enkelt.



Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Både en trevlig dröm som tar slut för tidigt. Att dessutom vakna tidigare än man tänkt, med vetskapen att man inte kan gå tillbaka till drömmen direkt, gör inte situationen roligare direkt. :P

2011-08-21 @ 22:52:15
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback