400!

Ajjemensan! Grattis till denna blogg som firar 400 inlägg. Det trodde man inte en gång våren 2008 nära man testade lite på skoj.

Aaaanyways...

Hemma från en lite korthuggen partykväll. Känner att jag behöver ladda inför fredagens Halloween så blev bara några öl hemma hos Nina samt ett par öl på kåren innan resa med den alldeles för tidiga bussen hem (hade det gått någon senare så hade man säkerligen stannat längre, men det är ovärt och åka taxi hem varenda jefla gång det är onsdag).
Trevligt i vilket fall :)

Blir som sagt mer hardcore på fredag, idag är man knappt salongsberusad. Salongsberusad i en tom salong, typ.

Ett par snabba filmbedömningar har jag:

The book of Eli - Själva filmen i sig var rätt skön! Postapokalyptisk och lagom mycket action och en del eftertanke, men pallar inte den extrema undertonen av religion som genomsyrar filmen. Det går bara bort. Jag hatar inte religion, jag ogillar det bara smått i för extrema doser. Accepterar att folk tror måttligt, men när det går överstyr och orsakar krig blir jag bara förbannad. Ändå, helt okej film, B B B.

Huset vid vägens ände - Det sades till mig att detta var en ytterst skrämmande film, men jag kan inte hålla med. Hoppade till kanske en gång och kände obehag två. Slutet var bara helt ologiskt och jag ville mest skriva om det själv. Jag hade ett prima slut i huvudet, men sltuade det så? Nej då. Fanns ingen som helst logik, kändes mest som att de försökte avsluta så flummigt och överskrämmande ofattbart som möjligt, men utan någon som helst idé om hur det hela skulle gå ihop. Så.. jag kan inte ge mer än B. Halvuselt skådespeleri dessutom, men man kan väl inte förvänta sig mer av en studentfilm i och för sig.

För övrigt undrar jag om min granne är en elefant. Hur svårt är det att gå normalt..? Jag menar.. jag förstår inte varför vissa människor måste ta sig fram genom att stampa på hälarna? Det är så det låter. KLAMP KLAMP KLAMP. Och det är inte så att de väger extremt mycket, de går bara på hälarna extremt hårt. Dammit..

Så, nog med klagomål :D Imorrn en föreläsning, sen till Borlänge med minst Fredrik och Sebbe för att finally skaffa Halloweenkostym. Dagens tittande gav dessvärre inte så mycket, men de två timmarna på kinarestaurangen var desto trevligare! If all else fails, I'll be death: "Du spelar schack, inte sant?"

Av förklarliga skäl kan jag inte sova just nu, så det lär bli lite musik en stund och kanske någon film,

Vi hörs!

//Richard


Hittar ingen bättre kvalité och orkar inte leta längre. Det får duga. Scenen säger allt som jag står för. Behöver jag säga mer?


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback