Let me get what I want

I princip allt är packat. Det som är kvar är några lådor här hemma och stationära datorn. Förrådet gapar märkligt tomt sånär som på några få möbler och tavlor..

Imorrn drar vi upp, hela familjen. Linus suckar mest och vill smita undan att bära saker, men nähe den gubben går inte. Det är trots allt inte så farliga saker att lyfta. Hade för mig att det var mycket värre förra gången man bar grejer men nu när vi packade så kändes allt fånigt lätt istället. Märkligt.

Intressant blir att se om den man bor med har sådana småsaker som köksbord och stolar inställt. Hade ju varit smidigt, men man vet aldrig. Kan ju lika vara den som jag ersatt som ägde köksattiraljerna och isåfall blir det bums ut med nye lägenhetspolaren och handla saker. När han kommit dit vill säga. Någon kontakt har jag inte haft med honom än, men det känns som att sådant löser sig lätt när man väl är där.

För övrigt märker jag att jag alltid skriver bättre här än på msn. Ska jag skriva på msn blir det alltid 35 stavfel och knepigheter, men här flyter det på och jag behöver i regel adrig ändra på speciellt mycket. Msn känns väl inte lika seriöst antar jag.. Man kan rätta sig bums och folk fattar ändå vad man menar.

Skulle nog fan inte sett "500 Days of Summer". Den var bra som sagt, men den har hållit mig deprimerad sen jag såg den vilket stör mig lite nu. Istället för att jag egentligen ska vara glad åt att få komma iväg och starta något nytt så nyper sig det gamla kvar. Väs.



Kommentarer
Postat av: Sofia

hehe, just nu har jag faktiskt det. Är helt ledig tills på onsdag :D



Hm.. hehehe.. måste ha missat det där. Jag har sett den filmen nångång så jag känner igen honom, men hade aldrig kunnat lista ut vem du menade :p Fast det där är ju Rudolf :D!



Jag har hört från många andra att den filmen ska vara bra! Såg att jag hade den på datorn.. borde väl sätta mig och se den snart då :)



Nuuu vet jag vem det är! Han var med i Let's dance! Fast han var inte alls lik Roland då... :(

2010-08-13 @ 23:30:50
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback