Illa, jag mår iiiilla

Yeah, internet på bussen!

Mår illa som ett as. Gå upp tidigt är så fel. Fel, fel, fel. Jag fungerar inte som en korrekt människa då. Samma visa varje gång. Och inte mår man bättre ju fler timmar som passerar, snarare tvärtom. "Men sitt inte och titta på datorn! Se ut på naturen istället!" säger vissa då. Nej säger jag, hjälper inte det heller. Snarare blir det bättre av att pilla med nå't så att jag tänker på annat, även om jag nu skriver om det.

Har hjärnsläpp på saker att göra på nätet bara. Ladda en video på youtube tar flera år, facebook har jag redan besökt och ingen är på msn. Blösch. Och tidningen har jag i pappersform så den behöver jag inte heller läsa än online.

381 km kvar till Stockholm. Tur att jag "bara" ska till E-tuna.

Där var en kyrka.

Ska bli hyfsat skönt när man väl kommit fram och fått nycklarna till lägenheten. Bara falla ner i närmsta bekväma plats och slöa järnet. hoppas magen hinner bli bättre till jag är framme. Skulle vara lite drygt att släpa runt en massa packning genom halva stan och må illa samtidigt som det är varmt som ett as.

Ekorrn satt i granen, skulle skala kottar, fick han höra barnen, då fick han så bråttom
Hoppa ner från tallegren, stötte han sitt lilla ben, och den långa ludna Svensson. (Har för mig att pappa sjöng Svensson när vi var små. Kan ha varit Slipsson också för det hade vi en slips som hette.)

Blösch som sagt, vi hörs om jag får tag i nå't mer internet närmaste framtiden. Antar att det blir typ blogga från jobbet som gäller.. Nå't säger mig att Arne och Viola, som hyr ut lägenheten till mig, inte är så insatta i internets värld. Men kabel-tv ska finnas! Wihoo!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback