Skrotnisse och Björkman

Mycket lugn dag på jobbet för en gångs skull, men saker att göra ändock som fyllde ut naturligtvis, bara inte så stressiga saker.
 
Imorgon bitti åker jag buss till Borås och Lag-SM. Mest intressant med själva resan ner är att jag plötsligt fick i uppdrag att ta med mig två banderoller från vårt förråd för att ersätta ett par som saknas. Hur ursprungsbanderollerna kunnat försvinna är mycket märkligt då de ska ha packats tillsammans med allt annat från senaste tävlingen. Hur som helst så fick jag snabbt rulla ihop reservbanderollerna och trycka ner dem i en väska med rätt sponsring för att slippa ta dem under armen tillsammans med ett par datorer och filmkamera som jag också ska ta med mig. Enda kruxet med denna enda väska att tillgå är att den fram tills nu har innehållit otvättade landslagskläder. En härligt småunken doft ryms alltså i väskan, men det är inte mycket att göra åt. Möjligen att jag packar om det hela till min egen väska, men jag tror att det ska ha vädrat ur sig till imorgon.
 
---
 
Inget VM igår, inget VM idag. Abstinens. Har också sett igenom säsong 6 av SoA och åter sett igenom Macken. Alternativen nu är därmed att läsa en bok, kolla på någon av de filmer jag har på datorn eller kolla på den andra DVD:n jag plockade med mig hit förutom Macken, nämligen Skrotnisse och hans vänner.
 
Det kommer att bli det sistnämnda, ackompanjerat av lite gröt, mackor, choklad, mjölk och kanske något mer.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback