I'm gonna get plastered!

Så hade de sagt i nå'n amerikansk film, antingen efter att de misslyckats med något och kände sig nere eller också om de lyckats med nå't och tänkte fira. Jag säger det av ingen speciell anledning, det känns bara som en så'n kväll.

Jag ska inte dra ut, det är inget "På spåret" på tv (helvetes OS som vägrar att ta slut och tvingas uppta mer tv-tid) och jag har absolut inget bättre för mig.
Time to get plastered.

---

För att framhäva min mer seriösa sida (som ni vet att jag har. Ingen människa är antingen svart eller vit) så gick mitt vik häromdagen strålande. Härliga klasser som det gick att konversera med och jag kände mig respekterad samtidigt som vi var på samma nivå.

...tyvärr hade jag huvudvärk andra halvan av dagen, men det beror på usel sömn, inget annat.

---

I övrigt idag har jag kollat på en film som rekommenderas till alla: "The Invention of Lying"
Betyget på imdb är ofötjänt lågt, bara 6.5, men jag antar att det är överkristna personer och väldigt ytliga personer som gett den lågt.. någon annan förklaring hittar jag inte. Mer än så säger jag inte och ni bör se den.

---

Linus kallar från köket och jag knäcker en Carlsberg. Man måste få leva också :)

Go' kväll!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jaadu! Jag spelade i sex år innan det blev för mycket med skolan och allt. Men jag köpte faktiskt en tvärflöjt förra året, men är rätt dålig på att hålla spelandet igång, tyvärr... Åhåå, vad trevligt :D Men tromboner är roliga, fast det kan inte varit särskilt mysigt att ha dem ståendes bakom sig. Man får ju den där grejen i huvet.



Rättstavning? Ser man på. Jag var bäst i klassen på språkriktighet :D Om det har något med saken att göra. Historia är de roligaste av sam-ämnena (om man måste välja), men.. ja.. det är nog allt.



Jag tittade på Heroes när det gick på tv :) Asbra serie (Y) Hmm.. det är nästan så du borde se den, faktiskt. Även om den är rätt b så är den bra på nån vänster :p Däremot har jag inte sett Antichrist.. verkar konstig.



Finns det verkligen det? För hittills har ju de där blåa påsarna med formfranska varit THE Bröd med stort THE och B.

2010-02-26 @ 20:06:05
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

PERKELE vilken lång kommentar

2010-02-26 @ 20:06:14
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sånt är bra. Inte ge upp :D! Neej.. jag får dessutom lite dåligt samvete för det var m&p som betalade den.. hehe. Men någon gång får jag dra igång speleriet igen, minsann.



Jag stör mig jättemycket på sånt.. :| Haha, kanske det :p Och om det inte finns några som är bättre på historia än mig så.. öhm. Ja, vad tusan spelar det för roll egentligen? Haha.



Jag vet :D! Jag har hela säsong 3 på datorn.. har bara inte tagit tiden att titta på det. Får väl göra det nu under lovet kanske :) House of wax är ingen serie.. det är en film :D Om det nu var den jag föreslog.. Hehe, det låter lite småäckligt, men jag är nog tuffare än du tror ;D Saw-filmerna är skitbäst! Bland de bästa skräckfilmerna, iaf 1an och 2an.



Ååh legoland! Dit vill jag alltid åka när jag var liten.. men det gjorde vi inte...



Vad bra :D:D

2010-02-27 @ 16:02:19
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback