Deutschland

En prima vecka i Tyskland är lagd till handlingarna!
 
Vi hann med en hel del där, jag, föräldrarna och övriga släkten. Firanden av födelsedagar, hotellvistelse och besök i flera små fina städer som Greetsiel och Papenburg.
 
 

En liten vandring i hamnkanalorten Greetsiel. #Tyskland #hamn #kanal #idyll #småstad

Ett foto publicerat av Richard Groucho Björkman (@bjorkmand) Okt 24, 2015 kl. 4:33 PDT

 

Beskåda världens mest lutande torn, klocktornet i Suurhusen. Pisas ligger faktiskt i lä. #världsrekord #lutandetorn #Tyskland

Ett foto publicerat av Richard Groucho Björkman (@bjorkmand) Okt 25, 2015 kl. 5:39 PDT

 
Hotellvistelsen var en del av pappas 70-årsfirande. Vi bodde precis bredvid poolrummet och inledde således dagarna med att vandra direkt in dit och ta oss ett dopp. Inte fel! Det skulle man kunna vänja sig vid lätt som morgonrutin.

 

Gött mos! #göttåleva #poolhäng #Tyskland

Ett foto publicerat av Richard Groucho Björkman (@bjorkmand) Okt 23, 2015 kl. 7:44 PDT

 
Annat vi hann med var att besöka årliga tivolifestivalen Freimarkt där jag hann med att åka lite saker med kusinbarnen (och på radiobilarna fick vi även med oss paps och faster).
Tydligen är det också i Tyskland man ska vara för att få jobbintervjuer. Hela två företag hörde av sig under den korta tid jag var i Bremen och bjöd in till intervju.
 
I onsdags kväll återkom vi till Schweden och efter en vilodag igår var det buss på intervju idag. Alltid svårt att tolka sådana situationer, men det kändes finemang i vilket fall! Bara att hoppas nu.
Den andra intervjun jag har är på måndag.
 
---
 
En vecka i Tyskland utan mycket nät att tala om. Givetvis är man lite sugen då på fast nät när man kommer hem, inte minst för att ta igen diverse serier som man ligger efter med.
Vad hände då igår? Modemet dog. Lajbans återkomst!
Efter sisådär fyra timmars trixande och testande hade jag bara lyckats med att byta namn på nätverket. Väl spenderad tid.. Därpå gjorde jag omstart nummer fyra av modemet som då med en röd lampa meddelade att det tagit sitt sista andetag. Adjö.
 
Fader är nu på modemjakt i Varberg.
 
---
 
Till sist: Jag hoppas Miriam Bryant fortsätter att göra musik på svenska. Hennes röst passar perfa in i det svenska vemodet och vårt språk är verkligen en känsloförmedlare i sig ibland.
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback