Västliga vindar

Sådär då, då är man åter i väst. Gårdagen bestod av bilresa med päronen följt av melodifestivalen på kvällen.
Bilresan var tröttsam men trevlig, melodifestivalen var.. förutsägbar.
 
För att sammanfatta melodifestivalen kort var jag inte så nöjd i år heller. Jag undrar om det någonsin mer kommer att komma en vinnare som jag verkligen håller på (senast var Anna Bergendahl 2010, men jag tyckte om Euphoria också 2012, även om den inte var min nummer ett). Kul att både Jon Henrik och Hasse var så populära bland folket i alla fall. Mina röster gick till dem och Mariette, de tre fick en vardera efter att de värdelösa apprösterna havererat. Hoppas appsystemet slopas till nästa år (troligen inte), eller åtminstone görs om markant. Visst var appen snygg, men utförandet i övrigt hade ett antal mindre bra grejer i sig.
 
Det är i vilket fall gött att man åter fått med sig ett antal låtar som man gillar. Det är liksom det som gör det hela bra. Även om ens favorit inte vinner och man tycker att merparten av låtarna är måttligt bra så lyfter de få sköna man hittar upp helhetsintrycket när man ser tillbaka på det i efterhand. Bara en enda låt man tycker mycket om gör det hela värt egentligen.
 
Efter festivalen blev det en film med brorsan.
 
---
 
Idag har det fikats, flyttats över lite grejer till mitt kommande boende som idyll-eremit, umgåtts med familjen och planerats så smått.
 
Ha en fin kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback